Maff

Tapicerki samochodowe

Rumia, Tuwima 18

Krzysiek - opinia (1) Kierownica obszyta świetnie! W cenie obszyta została również gałka zmiany... Krzysiek Wiesław R - opinia (1) Pełen profesjonalizm i jakość na najwyższym poziomie, zarówno w wykonaniu,... Wiesław R Mistrzostwo świata! (1) Obszycie kierownicy w wykonaniu firmy Maff to istna wirtuozeria! Jestem... Piotr
Lancia Beta Montecarlo (1) Muszę powiedzieć, że miałem poważne opory przed aby przekazać aby unikalny ,... Michał Bardzo dobrze wykonana usługa! (1) Obszywana kierownica i gałka zmiany biegów w autoamcie - wzorowe wykonanie!... Darek Kia Cee'd (1) Wczoraj obszyłem już 2-gą kierownicę u p. Sławka. R - E - W - E - L - A - C... MO Profesjonalizm w najmniejszym calu! (1) Jakość usługi oraz atmosfera na najwyższym poziomie. Co jest dodatkowym... M.B. Profesjonalizm (1) Po wizycie w firmie Maff stwierdzam że słowo profesjonalizm zostało wymyślone... Karol Forester Diesel (1) Wcześniej, w poprzednich samochodach zmieniałem w Maffie tapicerkę, tym razem... Andrzej KAFER (1) Kiedy trafiłem do MAFFa zrozumiałem że wszystko jest możliwe . Byłem... Adam Mercedes W463 G-klasa (1) Dostarczylem samochod wraz z kilkoma zdjeciami, itp.. Slawek wraz z reszta... Konrad siedzenie Kawasaki (1) Ze względu na moj niski wzrost musiałam obniżyć siedzenie motocykla. Chłopacy... Alicja Maff to synonim jakości i uczciwości (1) Fabryczna tapicerka w Mercedesie E w212, którą miałem od nowości przez 4 lata... Michał Ch. nietypowy klient... (1) Z racji mojej niepełnosprawności potrzebowałem bezpiecznej i funkcjonalnej... Grzegorz Audi a4 B8 2013 (1) Mialem wielka przyjemnosc odania mojego audi do wymiany tapicerki na... Jacek Obszycie kierownicy VW TOURAN (1) Witam, Udałem się do firmy Maff w Rumi wiedziony pozytywnymi opiniami.Muszę... Sebastian Polecam - Mercedes w140 (1) W MAFFie robiłem kolejne auto, starą s-klasę w140. Prace polegały na... Maciek Mega pozytywnie! (1) Dałem obszyć kierownicę, dużo rozwijać się nie musiałem, właściciel doradził,... Audi A4B7 Skoda Octavia III (1) Witam, pierwszy raz dałem obić kierownicę w skórę i jestem mile zaskoczony... Bk Tomasz Schiller - opinia (1) Właśnie odebrałem Golfa IV z nowo obszytą skórzaną kierownicą i lewarkiem... Tomasz Schiller