Do Sylwii trafiłam z polecenia mojego Taty, który wcześniej korzystał z jej usług. Polecam z czystym sumieniem wszystkim, którzy wahają się, czy usługi stylistki są dla nich. Jestem młoda mama i po ciąży i pierwszych miesiącach z maluszkiem potrzebowałam czegoś dla siebie. Sylwia zrobiła u mnie przegląd szafy z analiza kolorystyczna i analiza sylwetki. Można powiedzieć, że moja szafa nareszcie odetchnęła. Dzięki Sylwii zrozumiałam, że często wybierałam nieodpowiednie ubrania, które mnie postarzały i pogrubiały. Spotkanie na przeglądzie szafy trwało ok. 6h, czyli tyle ile potrzebowaliśmy, aby się uporać z wszystkimi zalegającymi ciuchami, bez żadnego pośpiechu. Następnie umówiłyśmy się na zakupy w Rivierze. Byłam zaskoczona ile ubrań można kupić w 4h. Dodatkowym atutem jest to, że jeśli czegoś nie znalazłyśmy w sklepach stacjonarnych to Sylwia podesłała linki do zakupu on-line. Na koniec z ubrań, które pozostały i dokupionych Sylwia stworzyła zestawy, do których mogę sięgnąć w każdej chwili. Jeszcze raz polecam wszystkim niezdecydowanym! Sylwia świetnie dobiera ubrania do sylwetki i przede wszystkim dopasowuje je do stylu życia każdej osoby. Nie ma zagrożenia, że będziesz się czuć