Sylwia Kulaszewicz

Wizażyści, styliści

Gdańsk, Koziorożca 25

Klaudia Wu - ocena (1) Za mną fantastyczna modowa przygoda z Sylwią. Wybitnie cudowną i... Klaudia Wu Paweł - ocena (1) Świetna współpraca! Sylwia przejrzała moją szafę, zrobiła analizę... Paweł Paulina - ocena (1) Kilka miesięcy temu otrzymałam na urodziny voucher prezentowy: analiza... Paulina
Mirka - ocena (1) Sylwia Kulaszewicz to prawdziwa profesjonalistka! Zakupy z nią były czystą... Mirka Magdalena - ocena (1) Bardzo polecam przegląd szafy z Sylwią. Genialnie doradzi czego pozbyć się, a... Magdalena Izabela - ocena (1) Jestem pod wrażeniem podejścia i profesjonalizmu w prowadzeniu warsztatów... Izabela Ania - ocena (1) Fantastyczna zabawa modą i garderobą z udziałem niezrównanej Sylwii... Ania Damian - ocena (1) Sylwia to niewątpliwie profesjonalista w dziedzinie stylizacji oraz kobieta... Damian Artur - ocena (1) Po półrocznym wyjeździe za granicę wróciłem i moja szafa świeciła pustkami.... Artur Ola - ocena (1) Moda nigdy mnie nie interesowała. Ubrania kupowałam, bo musiałam. Czułam, że... Ola Katarzyna N. - opinia (1) Jestem zachwycona poziomem usług p.Sylwii! Nie były to moje pierwsze zakupy... Katarzyna N. Piotrek - opinia (1) Bardzo dziękuje za porady i dobranie świetnych stylizacji. Polecam każdemu... Piotrek Klaudia - opinia (1) Najlepszą decyzją, jaką można podjąć, aby w szafie nie było dylematu w co się... Klaudia Ania Cieślak - opinia (1) Spotkanie z Sylwią uświadomiło mi dlaczego nie czuję się komfortowo w swoich... Ania Cieślak Katarzyna Watoła - opinia (1) Praca nad sobą i swoją szafą w towarzystwie Sylwii to czysta przyjemność. To... Katarzyna Watoła Adam - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze zmiany wizerunku. To było mi potrzebne :) Polecam... Adam Magda - opinia (1) Do Sylwii trafiłam z polecenia mojego Taty, który wcześniej korzystał z jej... Magda Kuba - opinia (1) Polecam Sylwię szczególnie Panom bo sam wiem jak ciężko się nam zdecydować na... Kuba Małgosia - opinia (1) Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm, świetne pomysły, rezultat- super look,... Małgosia Anna Sapińska - opinia (1) Już nie pierwszy raz korzystam z konsultacji Sylwii. Bardzo cenię sobie jej... Anna Sapińska