Sylwia Kulaszewicz

Wizażyści, styliści

Gdańsk, Koziorożca 25

Marta - ocena (1) Efekty pracy z Sylwią przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Mój nowy... Marta Pawel - ocena (1) Świetna współpraca! Sylwia przejrzała moją szafę, zrobiła analizę... Pawel Robert Pawelczyk - ocena (1) Miałem przyjemność skorzystać z pomocy stylistki Sylwii Kulaszewicz podczas... Robert Pawelczyk
Filip - ocena (1) Miałem przyjemność uczestniczyć w warsztatach stylu prowadzonych przez Sylwię... Filip Liza - ocena (1) Zanim zdecydowałam się na współpracę ze stylistką, rozważałam kilka różnych... Liza Marcin Sawicki - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Sylwią. Bardzo profesjonalne podejście z... Marcin Sawicki Piotr - ocena (1) Skorzystałem z usług Sylwii i jestem zachwycony, nie tylko jej wiedzą i... Piotr Marcin - ocena (1) Od dłuższego czasu rozglądałem się za stylistką współpracującą z mężczyznami... Marcin Anna Sapińska - ocena (1) Sylwia - dziękujemy za każdy przemyślany detal w stylizacjach na wesele... Anna Sapińska Dorota - ocena (1) Polecam usługi Pani Sylwii. Skorzystałam z Warsztatów Stylu. Dowiedziałam się... Dorota Alicja - ocena (1) Dzisiaj byłam na Warsztatach Stylu dla kobiet - Twój Styl, Twoja Siła z Panią... Alicja Klaudia Wu - ocena (1) Za mną fantastyczna modowa przygoda z Sylwią. Wybitnie cudowną i... Klaudia Wu Paweł - ocena (1) Świetna współpraca! Sylwia przejrzała moją szafę, zrobiła analizę... Paweł Paulina - ocena (1) Kilka miesięcy temu otrzymałam na urodziny voucher prezentowy: analiza... Paulina Mirka - ocena (1) Sylwia Kulaszewicz to prawdziwa profesjonalistka! Zakupy z nią były czystą... Mirka Magdalena - ocena (1) Bardzo polecam przegląd szafy z Sylwią. Genialnie doradzi czego pozbyć się, a... Magdalena Izabela - ocena (1) Jestem pod wrażeniem podejścia i profesjonalizmu w prowadzeniu warsztatów... Izabela Ania - ocena (1) Fantastyczna zabawa modą i garderobą z udziałem niezrównanej Sylwii... Ania Damian - ocena (1) Sylwia to niewątpliwie profesjonalista w dziedzinie stylizacji oraz kobieta... Damian Artur - ocena (1) Po półrocznym wyjeździe za granicę wróciłem i moja szafa świeciła pustkami.... Artur