Magnat Bojano

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Bardzo Was proszę o opinie o Magnacie!
Podoba mi się otoczenie,ceny są przystepne,ale obawiam się czy nie jest troche..tandetnie albo ze wesele w Magnacie bedzie wygladac na takie,ktore rownie dobtze mogloby sie odbyc 10lat temu..?
I jedzenie-czy nie jest przypadkiem jak u cioci na imieninach-same galarety,zero nowoczesnosci..?
Podobal mi sie Cedrowy Dworek,ale nie maja juz dotespnych terminow,dlatego zaczelam rozwazac wybor Magnata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Magnat Bojano

W magnacie bawilismy się w ta sobotę na platynowej sali. Sala ogólnie cimna ale dużo zalezy od oswietlenia dj/orkiestry. Co do jedzenia na obiad był rosół a potem dewolaje z ziemniakami i 3 małe surówki. Nastepnie talerz ciast. I na koniec chleb kawałek masła i schab zapiekany z śliwką. Ogólnie wrócilismy głodni i jedliśmy w nocy w domu:D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję:-) a co do ilości jedzenia to jest to też kwestia wynoru menu przez pare mloda.moze chcieli zaoszczedzic i wybrali najtansza opcje..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieliśmy w Magnacie wesele w lipcu i jestem bardzo zadowolona. Jedzenia było pełno, co oczywiście zależy od wybranego menu. O innych salach niż diamentowa ciężko mi się wypowiedzieć, bo ich nie widziałam, ale ta, którą my mieliśmy zdała egzamin :)
Jeżeli masz więcej pytań, to chętnie odpowiem.

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam mam już spisana umowę z magnatem wesele tez na sali diamentowe j może coś pani powiedzieć o klimatyzacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieliśmy wesele na 100 osób i Manager z góry nas uprzedził, że klimatyzacja nie da rady ze względu na to, ,że goście będą często wychodzić i zamykać i otwierać drzwi. Więc byliśmy na to przygotowani. Całe szczęście nie było upałów, więc spokojnie daliśmy radę ;) Goście również nie narzekali :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze jakies opinie?czy jedzenie smaczne?czy kafle nie sa sliskie? (kolezanka mowila ze byly brudne na weselu)..jak noclegi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedzenie było ok z tym, że parę rzeczy było dramatycznych: tort zrobili/zamówili nie ten, pierogi miały być z kapusta, a były z mięsem, na poprawinach miał być żurek a była ogorkowa. Może to przez pomyłkę bo były tam jednocześnie 3 wesela. Jeśli chodzi o pokoje to trzy były zalane bo akurat padał deszcz i przeciekal dach. Na sali nie działała klima i cały stół wiejski był do wyrzucenia bo szynki zrobiły się zielone. Dostaliśmy 1000zl zwrotu, a chcieliśmy co najmniej 10% bo placilismy 35000. Jeśli chodzi o kafle to nie było żadnego problemu choć dwóch gości wywrocilo się przy tańcu. Ogólnie nie chce wam odradzac czy coś tylko mówię co nas niestety spotkało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przepraszam,ale jestem ciekawa na co w bojanie az tyle wydaliscie,bo nie.ukrywam ze prawie jedynym argumentem wyboru Magnata jest dla mnie to cena.35 000 wydalabym w jakims naprawde pieknym miejscu jak chocby dajak czy cedrowy dworek..

Już Ci odpowiadam:) gości łącznie mieliśmy 150 koszt menu na osobę 214 zł do tego poprawiny 2000 plus noclegi. Chcieliśmy w innym miejscu takim jak np. Pan Tadeusz, cedrowy dworek czy faltomie w Rumi, ale to albo był problem z noclegiem albo termin nie pasował. Tak jak wcześniej pisałem nie odradzam Ci tego miejsca bo było ok oprócz tych spraw, o których wspomniałem wcześniej.

Dzieki :-)