Klaudia - ocena (1) Super polecam. Dzieci bardzo zadowolone i już umawiają się na kolejną rozgrywkę Klaudia Mateusz - ocena (1) Świetne miejsce, organizacja na najwyższym poziomie. Mateusz Darek - ocena (1) Corka i jej koleznaki zadowolone. obsluga cierpliwa i z dobrym podejsciem do... Darek
Bartosz - ocena (1) Świetne miejsce na organizacje urodzin dla dziecka. Dla syna to już drugie... Bartosz Grzegorz - ocena (1) Super. Dzieciaki zadowolone. Dziękujemy serdecznie i do zobacznia! Grzegorz Sławek - ocena (1) Rewelacja. Byłem pierwszy raz i jestem pod wrażeniem organizacji. Można... Sławek Oli - ocena (1) Świetna atmosfera, atrakcja której każdy powinien spróbować. Polecam ;) Oli Michał - ocena (1) Serdecznie polecam na organizację urodzin dla dzieci. Mój młody był tutaj na... Michał Klaudia - ocena (1) Świetnie zorganizowane urodziny! Dzieciaki w wieku 10-11 lat bardzo polecają!... Klaudia Mateusz D. - ocena (1) Mega fajna zajawka, dobrze rozbudowane pole gry i mega fajny sprzęt do... Mateusz D. Salem Średniawa - ocena (1) Wpadłam na Arenę z moimi znajomymi po tym, jak zachęciły nas dobre oceny. Na... Salem Średniawa kajsmi - opinia (1) Bardzo fajny sposób na spędzenie aktywnie wolnego czasu. Brakowało takiego... kajsmi Ale czad :D (1) Obsługa sprawna i pomocna, spory wybór sprzętu ( załapałam się na różową... Magda pozytywny (1) Moje doświadczenia przeszły najśmielsze wyobrażenia, organizacja w pełni... Student Świetna zabawa (1) Polecam wszystkim, na wieczory kawalerskie, imprezy integracyjne, itp. maciej Super opcja na integrację (1) Swietne miejsce, z niepowtarzalnym klimatem, duża różnorodność jeśli chodzi o... Filip Świetna zabawa! (1) Świetna miejscówka z klimatem, idealne miejsce dla facetów lub pań, którzy... Marcin M Odpoczynek aktywnie (1) Coś niesamowitego! Człowiek czasami musi się narobić żeby poczuł, że żyje.... Krzysiek Zajekurdebiście ! (1) Świetna sprawa, byłem na lasetagach i innych paintballach ale to przebija... Michal Integracja młodej, prężnie rozwijającej się firmy (1) Zdecydowałam się zorganizować integrację dla młodego składu naszej firmy.... Justyna