Re: Maja - opinia
~WALDEMAR B.
(12 lat temu)
Zgadzam sie w stu procentach,dodalbym jeszcze znieczulice na ludzki ból !! Ja trafiłem na sor karetką prosto z pracy ok 22 z ogromnym bólem głowy dretwieniem lewej kończyny górnej i lewej strony twarzy. Samo przyjecie na sor i badania do momentu przyjecia na oddział neurologi ok 1 w nocy oceniam dobrze, natomiast sam pobyt na oddziale przez kolejne pięć dni jako tragiczną pomyłke!!! Do opieki pielegniarek nie miałem osobistych zastrzeżeń lecz widziałem kilka sytuacji które nie powinny mieć miejsca. Moim lekarzem prowadzacym była pani doktor magdalena b. Na której nie zostawiłbym suchej nitki bo jak można ocenić lekarza któty pojawia się tylko na obchodzie a nastepnie znika za drzwiami pokoju lekarskiego. Moje sugestie co do ewentualnych dalszych badań / wyniki tk oraz rezonansu glowy super!/ ewentualnie dotyczących kregosłupa spotkały sie z kpiną, lekceważeniem a nawet ze stwierdzeniem że,,świruje,, podczas kolejnego ataku bólu na oddziale pani magdalena ograniczyła sie do podania ketonalu i uciekła do pokoju lekarskiego, dopiero po ok 2 godz po stanowczej interwencji mojej żony/ na sygnały pielęgniarek brak reakcji/ raczyła się zjawić i zapytać co sie dzieje by po wydaniu polecen pielęgniarce ponownie ukryc się w pokoju lekarskim/ brak jakiegokolwiek badania cisnienia itp./w dniu następnym zostałem wypisany do domu z recepta na lek przeciwbolowy na głowę. Uważam że taki lekaż powinien zająć sie przekładaniem papierków a nie leczeniem ludzi, z taką znieczulicą i podejściem do pacjęta byleby do końca dyżuru powinien zmienić zawód!! Dyrekcja szpitala nie powinna pozwalać na takie podejście do pacjęta jakie przejawia pani magdalena b. To cały szpital miałby zupełnie inną opinię pacjętów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leżałem na sali 305
3
0