Majowe pary :)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam,
czy sa na sali jakieś majowe pary?? jak wasze przygotowania???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Majowe pary :)

witam :))
my postaonwilismy się pobrac w pazdzierniku i już wszystko mamy oprócz garnituru dla mojego przyszlego męża :))
Slub poczatkowo miał być w październiku i tylko obiad weselny ale jak zobaczyłam salę to tak bardzo chciałam miec wesele ze szok i mój ukochany sie zgodził ale w zwiazku z tym wszystko ma sie odbyć dopiero 27 maja.
salę mamy w Gdańsku na starówce - restauracja Estragon, slub w kosciele na Orunii św. Ignacego - cudowny kościół, orkiestrę z Nowego portu "Pstrong Orkiestra" i kamerzyste z fotografem "Avmedia"....
A ja u was? Co macie już załatwione?

ale macie maj tego roku czy 2007 - bo juz sama nie wiem :)
my mielismy termin na 15 wrzesnia ale nastąpiły pewne zmiany i nasz Wielki Dzien bedzie 26 maja :)
jak na razie mamy tylko restaurecję - tez bedziemy w estragonie. Kościół bedziemy załatwiać w przyszłym tygodniu - najwygodniej by było w Mikołaju bo to najbliżej, ale nie za bardzo nam sie ten kościół podoba..no ale zobaczymy. zespół prawdopodobnie tez mamy - ale jak mogłabym prosic o namiary na waszą orkiestre to będe wdzięczna. i właściwie nic więcej nie mam jeszcze. Wydawało sie że jeszcze tyle czasu ale zmiana terminu nas teraz troszke pogoni :)

ale fajnie !!!
my mamy 27 maja 2006 roku
a moze umowimy sie razem na spotkanie i razem dobierzemy sobie wystrój i moze pojda na ugode i zrobimy cene na poł ???

jak dla mnie to pewnie - bo własnie się zastanawialiśmy czy para po nas tez płaci za wystrój sali skoro prawdopodobnie więcej niz połowa kwiatów bedzie przeciez jeszcze świeża!!

no było by naprawde super!!! mysle ze kwaitki nie zdechna tak szybko.... myslelismy nad wlasnym wystrojem ale obliczylismy ze jednak chyba ich bedaie wychodzil lepiej nie tylkowizualnie ale i finansowo.
A na ile osób macie wesele? bo my na 88 ale bez poprawin.

my dokładnej liczby jeszcze nie znamy ale na cos koło 65 chyba..ale lista jest ciagle ruchoma jeszcze...a macie juz nauki załatwione? i jak z sukienką? skąd bierzesz??? bo ja chyba jutro ruszam na szybki przegląd salonów...

nauki mamy załatwione i zaczynamy po feriach przy kosiele gdzie bierzemy slub - sw. Ignacy na Orunii, suknie mam z Agnes :))
masz GG moj nr to 1214040

ja niestety jak na razie mam dostęp do netu w pracy (ale bez gg)..w domku nie dorobiliśmy sie jeszcze tego ;-)) ale wszelkie info na bieżąco będę wpisywać własnie tutaj :) i licze na Twoje rady - jako, ze masz juz więcej niż ja :):)
pozdrawiam serdecznie i teraz brykam juz do domku!!

moze bedzie nam łatwiej na
maila natsky@interia.pl lub tel 0886173531
do usłyszonka :))

27 maja, kościół Zmartwychwstania Pańskiego, Wrzeszcz

My poznaliśmy się 13-tego i wbrew wszelkim przesądom pobieramy się w maju. Bierzemy ślub 27 maja w kościele Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu. Czy ktoś z Was też pobiera się w tym kościele tego dnia? Chodzi o "dogadanie" się jeśli chodzi o dekorację kościoła.