Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (8)

Założyłam nowy wątek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (8)

sl, a kiedy tam byłaś? Bo teraz jest taki wielki, my byliśmy tylko po to, żeby się synek pobawił :D

byłam w smyku na matarni raz. I stwierdziłam, że w ogóle nie ma sensu tam jeździć. Wolę smyka w szperku.

a w smyku na matarni nie ma zadnego wozka dla blizniat - porazka..taki duzy sklep a nie maja ani jednego wozka:( to u mnie w miescie w malutkim sklepie sa 2:P

Witam:)
ja ze sklepow z wozkami polecam jeszcze smyka na matarni, sporo roznych modeli jest :)

a my po wizycie - jedno dzieciatko nadal jest synkiem a drugie pod znakiem zapytania:-)
i mamy 9 kg na plusie://

ogolnie wszystko jest ok..jedno z dzieci ulozone glowka na dol a drugie poprzecznie..

tak to ten sam
http://www.etygrysek.pl/

Odkad skonczyl sie ferie i wrocilam do pracy mam zdecydowanie za malo czasu by tu sie aktywnie udzielac ale regularnie czytam. Co do wozka to my mamy jedo bartatina- dla mnie najlepszy. Duze pompowane kola- idealne do wciagania po schodach, zjezdzania etc.

To ten sam Tygrysek, który jest też w Rumi, zaraz przy wjeździe od strony Gdyni? Czy tylko zbieżność nazwy?

ja większość zakupów robiłam w Tygrysku w Wejherowie- ceny bardzo przyzwoite i wszystko w jednym miejscu.Wózki też tam są - ekspozycja nie powala ale ja już wiedziałam czego chce i tam tylko się upewniłam. Bardzo fajny Pan na dziale z wózkami i fotelikami.
Każdy wózek trzeba zobaczyć w realu. Ja tez miałam sporo typów- potem się okazywało że to koła za małe, spacerówka nie taka,gondola nieklimatyzowana, ważne jest też jak się prowadzi. Każdy ma 4 kółka a jeździ inaczej;-)

Muszczek, zrobiłam jednak to z żurawiną ;) Muffinki zrobię chyba po weekendzie. Z nimi jednak trochę więcej roboty, a dnia mi było szkoda na siedzenie w kuchni :)
Jest jeszcze sklepik z wózkami w Gdyni, naprzeciwko dworca głównego. Kiedyś bardzo mocno tu na forum polecany. Pod kątem zaopatrzenia go nie sprawdzałam, bo kupowaliśmy w nim tylko parasolkę do wózka (prawie 4 lata temu), ale sprawiał wrażenie dobrze zaopatrzonego. A pan sprzedający akurat rozmawiał z jakimiś ludźmi szukającymi wózka i, moim zdaniem, bardzo dobrych rad im udzielał. Ale, jak już pisałam, myśmy wózek zdążyli kupić gdzie indziej. Więc na sobie nie testowałam. No i teraz będziemy używać tego samego co poprzednio.

http://www.mapu.com.pl/index.php?mod=product&product=1208 co myślicie o tym wózku ?? jakoś mi się tak rzucił w oczy;)

ja Mapu odradzam ale może ja źle natrafiłam., znaczy mi tam nikt nic nie doradził! facet nie umiał wypowiedzieć się na temat fotelików, jak zapytałam o różnice modeli to też milczał, polecał tylko maxi cosi cabrio fix bo jego córka w nim jeżdziła i tyle się dowiedziałam hehe :) także same mądrości :P
wózków tez mają średni wybór. baze do fotelików jak i sam fotelik też maja drożej niz w bobo jak i mama i ja!

Bobowózki no i mama i ja zarówno w Gdyni no i w Gdańsku duży salon maja.

Asiaczek, uważam, ale w sumie niewiele można zrobić. Także trzymajcie kciuki żebym nic nie załapała.

A tak przy okazji to obie mamy córki z listopada 2009 :) Udzielałaś się wtedy w listopadowych mamusiach? bo teraz nasz wątek zamarł.

Hexusia, kiedyś w Mama i ja był duży wybór i można było sobie pojeździć. Polecam właśnie przymierzenie się, pojeżdżenie, składanie wózka itp. Mi zupełnie co innego w internecie się podobało, a co innego w rzeczywistości i po testach.

słuchajcie ja na prawdę mam dylemat co do wózków;/

oglądam i oglądam i nie wiem, nie znam się.
jakie koła najlepsze? pompowane czy piankowe? masakra;/

http://www.mapu.com.pl/index.php

http://www.etygrysek.pl/index.php?pasek=show&page=6

Ja chciałabym odwiedzić te dwa sklepy, jeszcze w nich nigdy nie byłam. Za to byłam już w mama i ja i akpolu i nic mnie nie zachwyciło... tzn z wózków:(

a gdzie oprócz BoboWózków udać się najlepiej za wózkiem?

Myślałam, że korzystacie ze słonecznej pogody, a tu tyle nabazgrane:))
Moich zakupów nie zapiszę do najlepszych, ale i tak nie popsuło mi to humoru:) to słoneczko na niebie działa cuda!

Wózek jak już wcześniej pisałam mój wymarzony był TAKO LARET dopóki nie zobaczyłam go na żywo. Teraz zastanawiam się nad navingtonem lub jakimś espiro tylko koniecznie muszę je obejrzeć w sklepie. Może jakoś w weekend zrobię objazdówkę po sklepach z wózkami.

A najważniejsze to zapisałam się na następny tydzień na USG 4D!!! już nie mogę się doczekać!

no idzie zwariować, ale cóż :/ jak trzeba to trzeba... już mam dość samej siebie :) zero kontaktu z ludźmi, masakra

no masz! ja też spaceruje;-)
generalnie nie chciałabym się położyć i leżeć. zwariować idzie;)

dziewczyny ja od 29 tyg mam skurcze, krótką szyjkę (20mm miała wtedy, potem leżenie 2 tyg i się wydłużyła do 37mm) i od miesiąca mam rozwarcie, a jeszcze chodzę ;) tyle, że brałam fenoterol, dziś odstawiłam no i od dwóch miesięcy z domu wychodzę tylko do samochodu i dużo leżę
u mnie to chyba od zbyt długich spacerów było...

Inne tematy z forum

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...