Majowo-czerwcowe Mamusie (2)

Link do poprzedniego wątku:
https://m.trojmiasto.pl/forum/Majowo-czerwcowe-Mamusie-2018-t781503,1,16.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój jeszcze nie ma 3 miesięcy dziecko idealne karmię o 21 i zasypia o 3 jęczy na karmienie potem koło 6 i dopiero o 10 się budzi do życia :) uśmiecha się jak tylko się nad nim nachylę, jest bardzo spokojny jak się go całuję w brzuszek to pojękuję z zadowolenia. Gdyby nie starszy wstający czasem przed 6 to życie byłoby piękne.
Ja po porodzie jeszcze się w stare jeansy nie mieszczę i mam całe uda w cellulicie poza tym czuję się świetnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej dziewczyny. Co u nas taka cisza? Pochwalcie się jak teraz żyjecie, jak rozwijają się Wasze pociechy, jak Wy się czujecie po porodzie.

Mi cały czas dokucza ból po cc ale już tylko wewnątrz jak się kremuję. Muszę delikatnie masować brzuch, żeby nie odczuwać bólu.
Jeśli chodzi o bliźniaczki to mają 3,5 miesiąca i są super. Gaworzą, uśmiechają się i co najważniejsze dla mnie-po kolacji o 21 śpią do 5 rano!!!!!! :-) Pewnie niedługo mi się skończy ta laba bo zaczynają się strasznie ślinić jak na zęby i wkładają rączki do buźki ale jeszcze nic w rączkach nie trzymają poza zaciśniętą w rączce pieluchą tetrową :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Justi gratulacje !!!

Cześć Dziewczyny, 21.06 w czwartek o godzinie 12.35 urodziła się nasza Julka- 3246kg i 54cm szczęścia :)

Miałam planowe cc w wojewódzkim. Badania miałam zrobione wg zaleceń lekarki która tam pracuje. Powtarzali tylko grupę krwi bo to u nich procedura standardowa. Zgłaszałam sie w dniu cc na dana godzinę na izbę. Tam ktg, papiery i przeszłam na sale porodowa. Tam kolejne ktg, pobranie krwi i oczekiwanie na wyniki. Standardowo cewnik i badazowanie nóg. Przejście na sale i cc. Potem 8h na sali pooperacyjnej, pionizacja, mycie i przejście na sale normalna.

Gratulacje Evelcia! Ja od poniedziałku w domku. Uczę się roli mamy :)

Hej dziewczyny ja ja jestem mamą z wątku lipcowego. Ale pisze do Was zapytaniem. Czy ktoras z Was miała cc w Wojewódzkim. Ja mam planowaną na 20.07 a 19.07 mam badania czy chciałam zapytać Was czy któraś z Was miała i jak to wygląda cała tam sytaucja z planowaną cc. Dzieki za odp. Pozdrawiam.

Ja jestem słabych nerwów, więc może się zacznie jak tylko wejdę na oddział ;)

Nie przejmuj sie ja lezałam na patologi i chyba z wrażenia samo sie zaczeło po kilku godzinach;)

Ewelcia gratulacje. Justi trzymam kciuki oby się zaczęło.
Katia co u Ciebie?

Super, gratulacje :)))
Jeśli u mnie nic się do jutra nie zmieni (a nie zapowiada się), to melduję się na patologii, a miałam nadzieję, że obędzie się bez

Justi84 przeczucie cie nie zmylilo; )
Wczoraj urodziłam Alicję. 3650g szczęścia :)

coś mi się wydaje, że już tylko ja zostałam "w poczekalni" :).
och, mogłoby się już zacząć...

Paula, Monia gratulację.

Evelcia, ja też jeszcze czekam

Monia85 gratulacje :-)

Gratuluję :)
No to kto jeszcze został w dwupaku oprócz mnie? :)

Gratulacje Monia! :)

Moj synek tez juz na swiecie. W piątek miala cc bo z usg wychodzila waga 4600g. Grubasek miał 4250g. Powodzenia, Pozdrawiam i Gratulacje

Paula gratuluję

Inne tematy z forum

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??