Majowo-czerwcowe Mamusie (2)

Link do poprzedniego wątku:
https://m.trojmiasto.pl/forum/Majowo-czerwcowe-Mamusie-2018-t781503,1,16.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje!!! Ja dalej czekam 40 + 3. Synu wychodź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratuluję! :)

Emilia gratulacje. Teraz zbieraj siły. Zdrówka dla Was

Emilia gratuluję. Twoja córka jak mój synek przestraszyła się wywoływania porodu ;)

A no i mam córkę:) Ania ma 52 cm i 2900 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lala mialas racje, zaczelo sie samo:)) uf!:) Paula Redlowo polecam jak najbardziej:) sale do porodu nowoczesne, czyste i wyposażone, kadra mega pomocna.

Może samo się zacznie ja też bardzo chciałam patologi uniknąć.

W sumie to zle wyliczylam i bylam 6 dni po terminie:) a lekarz nie chcial mnie trzymac bezsensowne na patologi. A ze ufam mu bo to lekarz prowadzący moja ciaze to zawinelam się do domu:) mala jest juz nisko, tylko ja mam jakieś mikro rozwarcie:/ dostałam kartę informacyjna i w niej zapis ze w niedziele mam się wstawić na oddziale.

Ta pogoda mnie dobije. Na dworze nie jestem w stanie wytrzymać. Brzuch przy chodzeniu cały czas już się napina. W nocy ciężko mi się śpi wiec w dzień chodze taka nieprzytomna. To sobie trochę ponarzekalam i od razu lżej na sercu hehe :)
We wtorek idę na kolejne ktg

Emilia a dlaczego odesłali 7 dni po terminie? Tak czy inaczej trafisz tam pierwsza wiec czekam na dalsze info. Trzymam kciuki żeby coś się zadziało szybciutko, bo pogoda nam nie sprzyja...

Emilia a dostałaś jakieś wytyczne kiedy masz się pojawić. Jak jeździłam na Zaspę na ktg to za każdym razem miałam w karcie informacyjnej wpisane by się zgłosić po 7 dniach, a byłam u trzech różnych lekarzy.

Paula nie zostawili mnie więc nie napiszę jak się sprawy mają;)

Ja dziś sie wybieram do redlowa, jak mnie nie odesla z kwitkiem to dam znac:) jestem tydzien po terminie, mala cos nie chce współpracowac:/

Hej dziewczyny! Przede wszystkim gratulacje dla wszystkich swietzo upieczonych mamam. Ja właśnie wracam z wizyty. Mała 3520, termin porodu 19.06 i nie ma żadnych znaków, że przyspieszy. A wiec czekamy i nadal walczymy z upałami. Jakieś nowe info. z porodówki w Redlowie?

Dziękuję dziewczyny.
Katia jak u Ciebie?

Gratulacje. Dużo radości życze

Pozycja na boku mogłam wybrać jak chce rodzić.

Dziekuję dziewczyny korzystałam z piłki prysznic był nieczynny ale nie miałam i tak ochoty za szybko szło

Lala gratuluję! życzę szybkiego powroty do domu!

Lala gratulacje :-). W końcu nasze grono zaczyna się powiększać. Ja rodziłam miesiąc temu i po mnie to chyba wszystkie się trzymały co?

Inne tematy z forum

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...