Duża wiedza i fachowość (1) Korzystam z usługi firmy MAKA od długiego czasu i jestem bardzo zadowolony.... Antoine polecam!!! (1) Miła, fachowa, kompetentna i szybka obsługa. Naprawdę polecam!! Marzena Bardzo pozytywna opinia (1) Korzystalem z usług firmy.Jest profesjonalna,solidna i fachowa. Stanisław Piotrowski
Maka (1) super, to moja ulubiona firma komputerowa. .Cenię fachowość,uprzejmość... basia siagn - opinia (1) super obsluga, trafna diagnoza i terminowa naprawa siagn Bardzo polecam (1) Profesjonalna obsługa, realizacja na czas, fachowe doradztwo .. nic dodać nic... mati Duża fachowość w wykonywanym przedmiocie usług (1) Korzystam od wielu lat z pomocy MAKI w doborze sprzętu i oprogramowania... Kożan Ryszard Opinia (1) Zawsze konkretni doradzą uwzględniając życzenia technicznie i finansowe E.Krawczyński Bardzo pozytywna (1) Profesjonalna, dostosowana do możliwości użytkownika, przyjazna, kreatywna... Teresa Kożan Tomek - opinia (1) super serwis,szybkie realizacje zamowien Tomek Opinia na temat sprzętu IT (1) Bardzo dobra oferta z zakresie zarówno sprzętu PC jak i Mac-ów. Kupowaliśmy... Mikołaj Muskat Badzo dobra obsługa, profesjonalny partner dla średniej wielkości firmy (1) Nasza firma Muskat & Wicher Nieruchomości skorzystała już kilka razy z usług... Mikołaj Muskat Piotr - opinia (1) Szybka i kompleksowa obsługa z fachowym doradztwem. Szczerze polecam. Piotr PROFESJONALNIE (1) Zgłosiłem się do firmy MAKA z prośbą o naprawę mojego laptopa, który w ogóle... JP profi (1) Mogę śmiało polecić tą firmą . Bardzo profesjinalne podejście, szybkie... slawek mj - opinia (1) Wszystko OK. Sprawnie, szybko i miło. Dobra oferta! mj