Dramat..... (1) Wraz z ekipą 12 osób na urodzinowej imprezie u koleżanki udalismy się do... Lis Odradzam ten klub! (4) Poszłam do tego klubu z chłopakiem, po raz pierwszy odkąd nie ma tam... Ona. ceny skąd te ceny (1) mam. pytanko do forumowiczów... czy jeżeli stolik jest do butelki trunku... Sąsiad z gdyni
Ochrona do wymiany (1) Ochrona, która powinna pilnować porządku w klubie i bezpieczeństwa klientów... katarzyna BANG BANG BANG!! (1) Mjejsce godne na imprezki. Kulturka, obsluga z*******a.. Kelnerzy wiecznie... Wojtek Swietny klub! (1) Makahiki to chyba najlepszy klub w Sopocie! Swietna muzyka, bardzo mila... Julciaa Idealne miejsce! (1) Szczerze polecam zabawę w tym klubie, klimat bardzo fajny, świetnie... Wika Mnie się podobało! (1) Fajna czarna muza, pyszne drinki, miłe kelnerki. W toalecie byłam kilka razy... Ania muzyka wciąż taka sama niezaleznie od DJ'a (1) Byłam tam cztery razy za kazdym razem inny DJ a te same kawałki. Syf... Klaudia koszar (1) Jak na spockie kluby nie polecam klubu Makahiki Toalety nie sprzatane chyba... Ania.S polecam (1) Wyrozniajacy się klub z calego Sopotu ! Swietny Hawajski klimat, drewniane... Kalina Polecam !!! (1) Jest to miejsce niezwykłe, piękny wystrój, genialni dj, których muzyka porywa... Ada Polecam ;)) ! (1) Od pierwszej wizyty jestem zauroczona tym miejscem. Bardzo ładnie urządzone,... Ola Miejsce godne polecenia (1) Świetny wystrój i klimat. Genialne miejsce na organizowanie większych lub... Noxx super! (1) Polecam serdecznie! Najlepszy klub w Sopocie! Mila atmosfera, przyjemny i... Marika superr!!! (1) Swietny klub! Spedzilam tam swoje urodziny, super klimat, wyjatkowy, unikalny... Zakopianka Fajna miejscówka! (1) Polecam! Asia NAJLEPSZE IMPREZY !!! (1) Po wielokrotnym goszczeniu w lokalu Makahiki to miejsce kojarzy mi się z... Natalia NAJLEPSZY KLUB W SOPOCIE (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce do oderwania się od całotygodniowego stresu i... Damian Najlepsza imprezownia w Sopocie (1) Byłem w wielu klubach, ale tutaj najlepszy klimat panuje. Dobra muza, niskie... Mateos