Pełen profesjonalizm (1) Pan Janusz wykonał u mnie w remontowanym domu kompleksowo instalację... Michał Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług (1) Profesjonalny, kulturalny, punktualny, kontaktowy, bardzo staranny Fachowiec.... Gosia Klasa i profesjonalizm (1) Wraz z żoną potrzebowaliśmy szybkiego i sprawnego montażu instalacji gazowej... Adam Tuszyński
Kontaktowy i fachowy (1) Zamówiłem kilka usług na raz, losowo wybrałem wykonawcę i okazało się, że... Arkadiusz Ś polecam w 100% (1) Pan Janusz wymienił grzejniki , "skomponował" i wykonał instalację + montaż... wojtek pohl Hydraulika (1) Pan Janusz robil hydraulike w moim domu, jestem bardzo zadowolony. Polecam !! Jacek absoultnie polecam z całą odpowiedzialnością (1) Pan Janus z polecenia robił mi całą instalacje z podłączeniami sprzętów -... Marek Witkowski super Pan hydraulik i Pan od podłączania gazu (1) Solidnie, konkretnie, szybko. polecam. Pan Sikora podłączał mi gaz i pralkę.... anna Usluga na extra poziomie w wykonaniu Pana Janusza (1) Jakosc uslug w wykonaniu Pana Janusza to teraz rzadkosc. Solidnosc,... Andrzej Takich fachowców już prawie nie ma w Polsce (1) Pana Janusza Sikorę przed 10 laty poleciła mi jedna z moich znajomych ze... mgr inz Tadeusz Koliński