Polecam Anię Stykałę (1) Polecam Anie Stykałę jako niezwykle sensowną osobę z otwartą głową i świeżym... Sylvi Aniu - dziękuję!! (1) Dziękuję za piękny, trwały makijaż i miłą atmosferę dzięki której chwile... Kinga Pierwszorzędna (1) Bardzo miła i konkretna. Zawsze przygotowana, uśmiechnięta i przyjaźnie... Observator
Efekt Gwiazdy, bez efektu maski !! (1) Myślę co by na temat pracy Ani Stykały napisać co nie zostało jeszcze... Tequila SUPER (1) Aniu - poradzilas sobie ze mna :) podobam sie sobie na slubnych zdjeciach i... K POLECAM!! WYBITNA MAKIJAŻYSTKA (1) Pani Ania Stykała zrobiła ze mnie bóstwo. Jest zachwycająca. POLECAM ja i... Alicja Woy-Wojciechowska POLECAM (3) Makijaż bardzo trwały, a Pani Ania przemiła. Super móc poczuć sie jak... Bożena SYLWESTROWY (2) Pani Ania malowała mnie na sylwestra dwa lata temu i byłam pod wrażeniem, że... Madzia moja ulubiona wizażystka i stylistka (3) Jestem osobą, która musi pojawiać się w różnych miejscach i zawsze świetnie... Beata Mróz WIZAŻYSTKA DOSKONAŁA (1) Sprawdzona osoba z polecenia, bardzo miła i z dużą wiedzą. O kosmetykach wie... Dagmara Michalska POLECAM (1) W zeszłym tygodniu moja małżonka została umalowana przez tą dziewczynę i... Andrzej DROGA ANIU (1) Chciałam z tego miejsca ogromnie Ci podziękować za cudowny makijaż, który... Alex gorąco polecam! (1) Ania jest perfekcjonistką! Z brzyduli stworzy nieziemskiego Anioła! Padam do... asia POLECAM -świetna, sprawdzona osoba (1) W styczniu brałam ślub, malowała nas Pani Ania Stykała, coś wspaniałego.... Radka SUPER - POLECAM!!! (1) Z makijażu korzystałam kilkakrotnie i mogę powiedzieć, że to wizażystka z... Ola Karczewska / Gdynia Ania Stykała przy sesjach foto - polecam! (1) Prawdziwa profesjonalistka (jakich mało w Trójmieście), niezwykle uzdolniona... Dominik JESTEM ZACHWYCONA (1) Pani Ania to prawdziwa artystyczna dusza. Pełna twórczej pasji, utalentowana... Żana Bakowska Jestem absolutnie zachwycona (1) Jestem zachwycona umiejętnościami i perfekcją tej pani. Makijaż w cudownych... Martyna Mazurkiewicz absolutny talent, pasja i wieloletnie doświadczenie (1) ooo, Panią Anię pamiętam jeszcze z czasów, kiedy robiła pokazy makijażu w... Malgorzata Jurkowlaniec Gorąco polecam! (1) Jestem zachwycona efektem pracy Pani Ani. Zarówno jakością usługi... Mila