Make Up

Wizażyści, styliści

Gdynia, Jemiołowa 43

Pola - opinia (1) Karina to profesjonalistka !! :) jako panna młoda nie miałam o co się... Pola Agata - opinia (1) Chcialam raz jeszcze podziękować za piękny, trwały i dopasowamy do oczekiwań... Agata Serdecznie polecam! (1) Karina to profesjonalistka, która dzięki zdolnym dłoniom podkreśli Twoją... Marta
Gorąco polecam (1) Karina jest świetną, kompetentną osobą, elastyczną, otwartą na uwagi klienta.... Anita profesjonalne usługi (1) Z czystym sumieniem polecam usługi Pani Kariny. Makijaz trwały, wytrzymujący... Dorota Godna polecenia (1) Makijaz probny i slubny Pelna satysfakcja w 100 procentach, profesjonalizm,... Małgorzata !Polecam (1) Super, najlepszy, najbardziej dopasowany, najtrwalszy makijaż jaki miałam... Martyna Profesjonalizm ! (1) Jestem bardzo zadowolona. Trafiłam z polecenia. Osoba kreatywna, miła, wie co... AGNIESZKA Najlepsza makijażystka w trójmieście!!!! (1) Pani Karina jest cudotwórcą! Niezależnie od tego jaka to okazja i jaki jest... Karola Makijaż ślubny i nie tylko (1) Trzykrotnie skorzystałam z oferty makijażu Pani wizażystki (makijaż ślubny... Magdalena Profesjonalny makijaż ślubny (1) Z całego serca polecam usługi Pani Kariny, która wykonywała mi próbny makijaż... Martyna