Makeup Room

Wizażyści, styliści Kursy kosmetyczne

Gdynia, Jana Kilińskiego 5/2

Niesamowity profezjonalizm! (1) Moja cera jest dość problematyczna( łojotokowe zapalenie skóry) nie każdy... Patrycja Wizazystka z pasja!! (1) Magda malowala mnie na moj slub. Kazda panna mloda wie konkretnie co chce I... Edyta S. Perfekcyjna i profesjonalna! (1) Magda spadła mi praktycznie z nieba. Na makijaż próbny szłam lekko... Jowita
Makijaż ślubny (1) Szczerze polecam usługi Magdy.Pełen profesjonalizm!Dokładnie potrafi... Ewelina Magda zdziała cuda ! (1) Magda pracuje na bardzo dobrych kosmetykach, nie maluje każdej kobiety tak... Kamila Pełen profesjonalizm (1) Bardzo polecam Panią Magdalenę! Malowała mnie i moją świadkową na ślub!... Anna Makijaż dzienny i wieczorowy (1) Magda jest bardzo uzdolniona, doskonale odczytuje oczekiwania, dzięki jej... Ewa Idealny makijaż! (1) Polecam! Paulina Pełen profesjonalizm i wspaniale spędzony czas (1) Miałam kilkukrotnie przyjemność korzystać z usług Pani Magdy i zawsze byłam... Anna Wizażystka - cudotwórczyni! (1) Za każdym razem, kiedy oddaję swoją twarz w Magdy ręce jestem zachwycona... Ela