Makeup Room

Wizażyści, styliści Kursy kosmetyczne

Gdynia, Jana Kilińskiego 5/2

Paulina - opinia (1) Magda malowała mnie i czesała na komunie.Zrobiła to ślicznie, bardzo... Paulina Agata - opinia (1) Do Magdy trafiłam po nieudanych próbnych makijażach i upięciach w innych... Agata Zdecydowanie polecam (1) Gorąco polecam korzystanie z usług p. Magdy! Doradza i dostosowuje się do... Ania
makijaż okazjonalny (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Magdę! Makijaż, który wykonała był... Paula Makijaż ślubny (1) Pani Magda jest profesjonalistką w kazdym tego słowa znaczeniu. Wykonywała... Doris Polecam! (1) Pani Magdalena jest profesjonalistką. Doskonale potrafi dobrać makijaż do... Patrycja Zadroga Rewelacja! (1) Z całego serducha polecam! Makijaż byl świetnie dobrany mimo mojego... Ania Dabrowska Rewelacja! (1) Dwukrotnie skorzystałam z usług Pani Magdaleny i się nie zawiodłam.:)... Agnieszka Polecam! (1) Niejednokrotnie trafiłam pod pędzle Magdy, przede wszystkim do sesji... Kasia St. Pełen profesjonalizm (1) Magda wykonywała mi makijaż na Komunię Świętą mojego bratanka. Makijaż... Paulina Stylizacja brwi (1) Pomimo moich złych doświadczeń w temacie stylizacji brwi, Pani Magdzie udało... Anna profesjonalizm (1) Pani Magda jest profesjonalna i wielozadaniowa. Przy miłej rozmowie i... Dag Najlepsza makijażystka (1) Pomimo młodego wieku, Magda maduże doświadczenie, wie jak dobrac makijaz do... Justyna rewelacja i pełen profesjonalizm (1) Magdę polecam z całego serca. Po pierwszym nieudanym próbnym makijażu ślubnym... Agata Z. Makijaż do sesji lookbookowej (1) Serdecznie polecam tą zdolną i kreatywną makijażystkę, która jest w stanie... Alora Katarzyna Januszewska Polecam Magdę! (1) Miałam przyjemność być malowana (i nie tylko) na sesję zdjęciową. Bardzo... Justyna Najlepsza! (1) Malowało mnie już wiele wizażystek, ale żadna nie ma tylu pomysłów i takiej... Berenika Super - polecam! (1) Milo, przyjemnie, profesjonalnie. Piekny make-up, sympatyczna atmosfera,... Agniezska Makijaż na każdą okazję (1) Polecam Magdę na wszystkie okazje! Poradzi sobie z każdym makijażem, tym... Magda Makijaż na wesele (1) Magda malowała mnie na wesele mojej siostry. Zrobiła to ślicznie, bardzo... Kasia