Polecam!!!! (1) Korzystałam z zabiegu przedłużania rzęs, końcowy efekt przeszedł moje... Lucyna zadowolona klientka (2) super,jestem bardzo zadowolona z uslug tej Pani,pełna profesja!!!!!robilam... BASIA Dominika - opinia (2) Z usług pani Majki skorzystalam w styczniu 2013r.Zdecydowałam się na makijaż... Dominika
ANIOŁ NIE KOBIETA (1) Chodze regularnie do Pani Maji od ponad dwoch lat. jest przemila kobieta o... Ann Klaudia??? Gorąco polecam!!! (1) Jestem stałą klientką Pani Maji i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że... bella Polecam!!! :) (1) Korzystam z usług pani Mai już od dłuższego czasu, Zawsze dobrze doradzi i... Monia MARLENS - opinia (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USLUG PANI MAJI I Z PEWNOŚCIA WRÓCĘ NIE RAZ NA... MARLENS Zdecydowanie POLECAM. (1) Rzetelana i kompetentna osóbka ze 100 % fachem w ręku. Ewidentnie widać,że... wrzeszczanka kreski (1) gorąco polecam!!! Pani Maja idealnie dobrała mi linię kreski do kształtu oka,... magda brwi (1) łał łał łał !!! jestem pod ogromnym wrażeniem jak Pani Maja zna się na swoim... iwona IDEALNA STYLISTKA! (1) IDEALNA,ORYGINALNA,MANIACZKA KAMYCZKÓW SWAROVSKIEGO Z NIESAMOWITĄ... Magda