- opinia (1) Profesjonalnie. Miła obsługa. Korzystalam ja i szwagierka. Obie polecamy:) Pełen profesjonalizm Pani Kamili (1) Pełen profesjonalizm atmosfera bardzo milutka Kamila jesteś fantastyczna w... Joanna Gierszewska Makijaż brwi (1) Nie mogę się napatrzec na moje piękne brwi ombre!jestem już po dwóch... Magdalena
Makijaż pernamentny brwi (1) Przemiła atmosfera, a praca wykonana na 5+ Serdecznie polecam! Marlena POLECAM! (1) Teraz kiedy jestem już po dwóch zabiegach makijażu permanentnego i brwi się... Katarzyna Wiś Zachwycona !!! (1) Oglądając brwi po wygojeniu przed korektą wydaję mi się, że nie ma co... Kasia Zadowolony mąż (1) Żona namówiła mnie abym za sponsorował jej zabieg upiększający jej brwi. Mimo... Mąż Karol Polecam!! (1) Pełen profesjonalizm w przemilej atmosferze! Z czystym sumieniem mogę polecić... Gosia Rozczarowana (3) Jestem bardzo rozczarowana . Jakiś czas temu zdecydowała się wykonać makijaż... Sylwia Profesjonalnie! polecam! (1) Długo szukałam właściwej kobietki , która wykona brwi moich marzeń i... Dana Makijaż pernamentny:) (1) Profesjonalizm i kompetencje Pani warte są nasladowania. Polecam każdemu... Wercia Polecam!!! (1) Miła, sympatyczna atmosfera.Bardzo profesjonalnie, cena pozytywnie powalajaca... Justyna Polecam!!!! (1) Miło, sympatycznie, profesjonalnie, sterylnie!! Moje brwi nareszcie sa... MAJA Najlepsza! (1) Chciałam sie podzielić z wami, że jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z... Dominika