Makijaż profesjonalny

Jestem kosmetologiem i dyplomowaną wizażystką-stylistką (absolwentką Pomorskiego Studium Sztuk Wizualnych). Wydobywanie urody przez makijaż, jaki i dbanie o cerę jest moją pracą oraz pasją. Wiem jak rozpoznać typy skóry, jak o nią dbać i jakich kosmetyków (również tych kolorowych) używać by makijaż był nie tylko dopasowany do jej rodzaju ale i trwały. Udzielam także porad w zakresie pielęgnacji cery. Dzięki właściwemu makijażowi jak i odpowiednim technikom, możesz wyglądać młodziej, ładniej i czuć się pewniej. Dobry wizażysta potrafi dostrzec i uwydatnić to co piękne a zatuszować to co wymaga "drobnej poprawki" Odpowiednia kolorystyka, modelowanie, rozświetlenie, podkreślenie głębi spojrzenia, które ma każda z nas i stajemy się atrakcyjniejsze. Zawsze słucham mojej klientki, staram sie jej doradzić, ale przede wszystkim sprawić by czuła sie w makijażu naturalnie i by z nią współgrał. Jestem "malarzem"..a twoja twarz może stać sie moim "płótnem"...pozwól wyłonić swój urok i piękno

Pracuje na kosmetykach; Bi-Kor, Kryolan, Inglot, L'oreal, Bourjois.
Cennik:
makijaż dzienny -40zł
makijaż wieczorowy -60zł
makijaż studniówkowy -70\80zł
makijaż okolicznościowy -90zł
makijaż ślubny -130 (próbny 70zł! Promocja!)
makijaż fotograficzny (sesyjny) -160zł
makijaż fantazyjny -170zł

* możliwy dojazd do klientki na terenie trójmiasta * promocje dla stałych klientek *

Róża Stencel
tel.505 915 849
e'mail - rosastencel@wp.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Makijaż profesjonalny

Agdzie masz swoje studio?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Makijaż profesjonalny

Czy jest to aktualne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?