Makijaż

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam. Czy ktoś mógł by mi polecić jakąś dobrą kosmetyczkę, która wykona makijaż ślubny, bądź salon kosmetyczny. Prosiłabym także o polecenie jakiegoś salonu fryzjerskiego w Gdańsku, a może ktoś ma zdjęcia przykładowych fryzur ślubnych (dla dość długich włosów)? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Makijaż

Mogę ci polecić dziewczynę która super robi makijaż i paznokcie. zajmuje się też fryzjerstwem.

Marzena tel doniej do salonu to 5514974 z tego co wiem to dojeżdża do klientek

Cześć. Dzięki bardzo za te informacje. Pozdrawiam

Cześć! Polecam makijaż ślubny i każdy inny wykonany przez Izę charakteryzatorkę. Malowala mnie kilka razy m.in. na ślub.
Co ważne, nie jest droga i bierze pod uwagę m.im. kolor sukni, kwiaty, zdanie osoby którą maluje. Gosia

Cześć Gosiu. Mogłabyś mi podać na nią namiary ?

Oto namiary na Izę:
mail: izaak7@op.pl
kom. 691764628
dom. 58/3454882

pozdrawiam Gosia

Oto namiary na Ize:
izaak7@op.pl
58/3454882
691764628

pozdrawiam Gosia

Cześć Gosiu. Z kontaktowałam się już z Izą ale mam jeszcze do Ciebie ogromną prośbę. Czy posiadasz może zdjęcia na których masz makijaż wykonany przez Izę. Jeżeli nie stanowiło by to dla Ciebie problemu to proszę prześli mi je na e-mail: shape@wikings.pl . Z góry dziękuje i pozdrawiam.

moj adres: izulec78@interia.pl prosze o fotki z makijazem.dziekuje.IZA.

Cześć Gosiu, Ja również proszę o fotkę z makijażem, który wykonała Iza. Ja jestem z Gdanska czy również dojeżdża, czy musiałabym dojechać, a zresztą sama zapytam. Jeszcze raz proszę o fotkę.dzięki.Iza.

Dołączam się do prosby, z tym, że interesują mnie przedewszystkim Panie które przyjeżdżają do klientek, jestem z Gdyni. Chetnie obejżałabym zdjęcie Pani Młodej umalowanej/ uczesanej przez poleconą osobę. Dziekuje.

ja tez chcialabym zdjecie!

Ja polecam dziewczyne która mnie malowała do ślubu, w gdyni. Dojeżdża do domu klientki. Makijaz próbny miałam za darmo. Nie wiem czy jeszcze sie tym zajmuje ale moge dowiedziec sie w piatek.

Czy moglabyś mi podać namiary na tę dziewczynę.Też jestem z Gdyni,ślub we wrześniu.Ile bierze?

W zeszłym roku 50 zł, za próbny nic. Dojezdża do domu. Jesli jestes zainteresowana to w piatek wezme namiary bo ja nie pamietam a w piatek spotkam sie z jej koleżanką :)).

czesc masz moze fotki z makijazem juz. dzieki.Iza.

www.loren.gda.pl

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...