Marek - opinia (1) Dla mnie wszystko w porzadku jak zawsze od lat .Jakosc uslug przede... Marek ROMEK - opinia (1) Z rowerem to tylko tu .Ceny przystępne . Sprawna obsługa. Kolegę znam już od... ROMEK Anna K-L - opinia (2) Korzystałam z usług tego serwisu przez wiele lat i niestety byłam coraz... Anna K-L
peter - opinia (1) Nie polecam..Nie polecam..Nie polecam..Nie polecam..Nie polecam..Nie polecam.. peter Nikita - opinia (1) Wrazenia zawsze pozytywne lubie tutaj przyjezdzać ze wzgledu na atmosferę jak... Nikita Elżbieta - opinia (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Elżbieta profesjonalny service (2) Korzystam z tego punktu od dawna i nigdy sie nie zawiodłem. Wszystko działało... Kaz Jestem Stałym bywalcem. (1) Do Makrolla przychodzę już sporo lat .Mechanicy znają się na pracy .W sklepie... Marlena b.dobry sklep! (1) Jestem od kilku lat stałą klientką tego sklepu rowerowego. Nigdy mnie nie... Edyta sajmon er - opinia (1) Dwa lata temu oddałem im koło do centrowania i zrobili to od ręki(tego samego... sajmon er Calkiem spoko :) (1) Jestem mile zaskoczony usługi są naprawdę na wysokim poziomie ,oddałem... Romek Ten serwis to porażka! (1) Oddałem do naprawy tylne koło,chodziło o bębenek pod kasetą.Usługa miała być... M.Frigo kierownik w/w sklepu totalny ignorant i zachowuje sie jakby nie zalerzalo mu na klijentach,Ignorant.Najlepiej dla tego sklepu (2) kierownik w/w sklepu totalny ignorant i zachowuje sie jakby nie zalerzalo mu... gal anomin Grzegorz - opinia (1) Praca wykonana byle jak, po łebkach.Byle szybko i "wypad".Przy reklamacji... Grzegorz Jestem zadowolony z usług (1) Mniej skomplikowane naprawy Panowie robią "od ręki", poważniejsze rzeczy - do... Adam