Sara Marzec - opinia (1) Dbałość o stan duszy i ciała! Pełen profesjonalizm, imponujące rezultaty i... Sara Marzec Olga - opinia (1) Dość długo zastanawiałam się nad zabiegiem jakim jest lipoliza iniekcyjna,... Olga Mariola - opinia (1) Polecam zabieg o nazwie "water box". Mam bardzo suchą cerę, która bardzo się... Mariola
Irenka - opinia (1) Szeroki wybór zabiegów kosmetycznych to bez dwóch zdań zaleta tej kliniki.... Irenka Zadowolona klientka - opinia (1) Kilka lat temu korzystałam w innym gabinecie z kriolipolizy, ale niestety nie... Zadowolona klientka Weronika - opinia (1) To za co cenię tę klinikę, to fakt że przed każdym zabiegiem jest dokonywany... Weronika Renata - opinia (1) Wybrałam się tutaj na zabieg modelowania sylwetki z polecenia przyjaciółki i... Renata Inka - opinia (1) Zabiegi przeprowadzane są bardzo precyzyjnie, a efekty doskonale widoczne.... Inka Pola - opinia (1) Polecam klinikę z całego serca .Atmosfera panująca w tym miejscu jest bardzo... Pola Wiktoria - opinia (1) Gorąco polecam. Zabiegi wykonywane są na wysokim poziomie, robione bardzo... Wiktoria Aga - opinia (1) Polecam. Profesjonalne zabiegi na twarz. Panuje tu bardzo miła atmosfera.... Aga Wiki - opinia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Korzystałam z usług Małej Kliniki... Wiki Sikorka - opinia (1) Zabieg wypełniania ust został mi przeprowadzony bardzo sprawnie, jestem w... Sikorka Iga - opinia (1) Świetne miejsce, odwiedzam je regularnie. Jakość wykonywanych usług jest... Iga Karolina Zachwiał - opinia (1) Korzystałam już z kilku zabiegów w Małej Klinice i nigdy się nie... Karolina Zachwiał Elwira Sobczyk - opinia (1) Gorąco polecam! Jestem stałą klientką i za każdym razem wychodzę stąd bardzo... Elwira Sobczyk Zabieg Lift Peptango R (1) Kolejny raz skorzystałam z zabiegów w Małej Klinice i jestem bardzo... Lidia