Karolina J - opinia (1) Szczerze polecam zabiegi w Małej Klinice, to kompetentni profesjonaliści,... Karolina J Dagmara - opinia (1) Polecam klinikę w 100 %. Jeden zabieg przyniósł ogromne efekty. Wole wydać... Dagmara E . - opinia (1) Rewelacja!Serdecznie polecam,pełen profesjonalizm na każdym kroku E .
Mariola - opinia (1) Polecam zabieg o nazwie "water box". Mam bardzo suchą cerę, która bardzo się... Mariola Irenka - opinia (1) Szeroki wybór zabiegów kosmetycznych to bez dwóch zdań zaleta tej kliniki.... Irenka Inka - opinia (1) Zabiegi przeprowadzane są bardzo precyzyjnie, a efekty doskonale widoczne.... Inka Wiktoria - opinia (1) Gorąco polecam. Zabiegi wykonywane są na wysokim poziomie, robione bardzo... Wiktoria Aga - opinia (1) Polecam. Profesjonalne zabiegi na twarz. Panuje tu bardzo miła atmosfera.... Aga Wiki - opinia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Korzystałam z usług Małej Kliniki... Wiki Iga - opinia (1) Świetne miejsce, odwiedzam je regularnie. Jakość wykonywanych usług jest... Iga Elwira Sobczyk - opinia (1) Gorąco polecam! Jestem stałą klientką i za każdym razem wychodzę stąd bardzo... Elwira Sobczyk Zabieg Lift Peptango R (1) Kolejny raz skorzystałam z zabiegów w Małej Klinice i jestem bardzo... Lidia