Jadwiga - ocena (1) Zabiegi w Małej Klinice Urody są naprawdę skuteczne! Po serii mezoterapii... Jadwiga Paulina - ocena (1) Klinika oferuje nowoczesne technologie w przyjemnej i relaksującej... Paulina Ewa - ocena (1) Klinika przywiązuje dużą wagę do standardów higieny i bezpieczeństwa.... Ewa
Łucja - ocena (1) Atmosfera panująca w salonie jest bardzo przyjemna i profesjonalna, co... Łucja Anna - ocena (1) Profesjonalna obsługa, pełen wachlarz usług. Panie kosnetolog i kosmetyczka... Anna Beata - ocena (1) Gabinet w którym pracują swietne specjslistki z zakresu medycyny... Beata Paulina - ocena (1) Przemiła i profesjonalna obsługa. Zabieg, na który się zdecydowałam, został... Paulina Oliwia - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Byłam na zabiegu laserem Lumecca... Oliwia Kaja - opinia (1) Najbardziej przyjazne i profesjonalne miejsce na mapie Gdańska. Można tu... Kaja Iwona P - opinia (1) Mała Klinika Urody to miejsce, w którym czułam się bardzo dobrze. Wygładzenie... Iwona P Anastasiya - opinia (1) Korzystam z usług tego gabinetu od paru lat. Wszystkie zabiegi wykonywane są... Anastasiya Marcelina - opinia (1) Skorzystałam z zabiegu oczyszczania twarzy, a efekt otrzymałam szybciej niż... Marcelina Dominika - opinia (1) Miałam przyjemność skorzystać z zabiegu depilacji gorącym woskiem w Małej... Dominika Sara - opinia (1) Wspaniałe miejsce na mapie Gdańska. Profesjonalizm i dbałość o każdy... Sara Marta - opinia (1) Cudowne miejsce . Pelne profesjonalnego podejścia z zadbaniem o każdy... Marta Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce! Pani kosmetolog to przemiła i kompetentna kobieta,... Klaudia Karolina - opinia (1) Wszystko mi się podobało. Kompetencja lekarza, miła atmosfera od wejścia,... Karolina Karolina J - opinia (1) Szczerze polecam zabiegi w Małej Klinice, to kompetentni profesjonaliści,... Karolina J Dagmara - opinia (1) Polecam klinikę w 100 %. Jeden zabieg przyniósł ogromne efekty. Wole wydać... Dagmara E . - opinia (1) Rewelacja!Serdecznie polecam,pełen profesjonalizm na każdym kroku E .