Anna - opinia (1) Klimatyczne miejsce z super miłą obsługą i pięknie podanymi drineczkami.... Anna Kola - opinia (1) Czysty profesesjanalizm i niesamowity wybór rumu! Zdecydowanie polecam Kola B - opinia (1) Koniecznie trzeba odwiedzić to miejsce! Oryginalne koktajle i przyjemna... B
Jadzia - opinia (1) Bardzo dobre drinki, ciezko sie zdecydowac :) a jak podane! Nigdy nie pilam... Jadzia Gracja - opinia (1) Wspaniali ludzie, wyjątkowe miejsce w Gdańsku. Przystanek obowiązkowy dla... Gracja Syberia - opinia (1) Zdecydowanie najwyższych lotów lokal z kategorii tych bez kija w dupie.... Syberia Małgorzata Gdańsk - opinia (1) Zamówiłam tam wczoraj drink o wiele obiecującej nazwie: hurricane. Cena 24... Małgorzata Gdańsk Świetne miejsce (1) Polecam wszystkim, naprawdę świetne miejsce do spędzania czasu ze znajomymi K Czapki z głów (1) Wczoraj zawitalem po raz kolejny do Malej Sztuki. To, co Panowie za barem (z... Michał 100% moje miejsce (1) Bez względu na upodobania, Mała Sztuka jest miejscem jedynym!!! w... M Coś nowego (1) Wraz z koleżanką słyszałam wiele dobrych opinii o tym miejscu mimo, iż jest... Kulik-królik Najlepsi! (1) Największą zaletą jest obsługa i jej indywidualne podejście do klienta -... drink wyjątkowe miejsce (1) lokal z klasą, profesjonalna obsługa, polecam Asia Mała Sztuka - najlepszy rum w Gdańsku (1) Trawa, delikatna bryza, zaciszne miejsce mimo że tak blisko serca Starego... Maciek Jeszcze nie raz odwiedzę to miejsce (1) Po przeczytaniu artykułu o nowym lokalu postanowiliśmy go sprawdzić. Bardzo... Bartek Kliamtycznie (1) Bardzo przytulny lokal w dość zapomnianej części Starówki a jednak w samym... Xenia