Mama Igorka - opinia (2) Syn uczęszcza do żłobka Małe Słoneczka od połowy wrzesnia( obecnie ma 15m-cy)... Mama Igorka Super żłobek z naprawde troskiwymi opiekunkami! (1) Nasz synek chodzi od 3miesięcy do tego żłobka; ma14 miesięcy i są dni że gdy... Marek kubus (1) kubus chodzil do zlobka p.Anety rok i zarowno on i jak i my rodzice bylismy... joanna
Rewelacja! (1) Polecam bardzo! Panie Aneta i Emilka są rewelacyjne, a córeczka uwielbia tam... mama J super miejsce (11) własnie wróciłam z synkiem z tego miejsca i jestem bardzo zadowolona obsługa... mama milana Super żłobek (1) Polecam w 100% żłobek Małe Słoneczka.Super opieka,jedzenie i sam klimat... Mama Sebusia Dzieciak uwielbia tam chodzić (1) Dzieciak uwielbia tam chodzić romalla POLECAM (2) Jestem mamą 2 letniej dziewczynki. Długo z mężem wahaliśmy się czy żłobek to... MS Aneta - opinia (5) Polecam Małe Słoneczka jako punkt opieki nad dzieckiem. Panie maja podejście... Aneta Polecam (1) Mój syn chodzi do żłobka od października. Panie są przekochane, mają... Mama Huberta