Wysoka jakość (2) Firma Malgips wykonała u nas kompleksowy remont naszego nowego apartamentu w... Zofia i Jerzy Gorąco polecam (2) Nareszcie jestem szczęśliwą posiadaczką pięknie wykonczonego mieszkania.... Klaudia Wysoka jakosc (2) Na poczatku chcilibysmy podziekowac calej zalodze firmy Malgips neprawde... Szypulowsy
Polecam (2) Wybraliśmy firmę Malgips po namowie właściciela przedszkola "Radosne... Walczyk City park (2) Witam firma Malgips wykańczala moje mieszkanie na osiedlu city park , miałam... Anka Polecam (5) Skorzystalismy z usług firmy malgips i naprawde jest to firma godna polecenia... BRZOZOWSCY Rewelacja - polecam (2) Firma Malgips, to naprawdę profesjonalne podejście.. robili mi całe... Adam Malgips - polecam ! (1) Szczególnie ekipa Pana Macieja. Zawsze miał czas dla nas, gdy tylko... Szydłowscy Gd-Żabianka Prosze o opinie (1) Czy ktos korzytsał z usług tej firmy? prosze o opinie Monika Polecam !!! (2) Firma Malgips wykonala prace wykończeniowe calego domu kompleksowo i... Tokarscy