Małgorzata K. - opinia

Temat dostępny też na forum: Adwokat B. Kowalska
Bardzo polecam panią mecenas. Z kilku adwokatów., u których byłam to właśnie pani mecenas okazała się być najbardziej miła ale przede wszystkim rzeczowa. Bardzo mi pomogła. Serdecznie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Małgorzata K. - opinia

Niestety miałam okazję skorzystać z "pomocy" pani Kowalskiej. Usługi tej Pani nie są warte ceny, którą trzeba zapłacić
Pani adwokat chyba zapomniała, że pracuje jako usługodawca, a za swą pracę otrzymuje wynagrodzenie. Podczas wizyty była nieprzyjemna w traktowaniu mnie (sposób mówienia do mnie, podniesiony ton głosu), do telefonu, który dzwonił mówiła, że za chwilę oddzwoni (w domyśle: moja sprawa zajmie jej tylko chwilkę), okazywała zniecierpliwienie słysząc moje kolejne pytania dotyczące problemu, z którym do niej przyszłam, traktowała mnie tak, jakby chciała pozbyć się mnie jak najszybciej i żałowała przekazać swą wiedzę (a skoro już musi to zrobić, to przekazać szczątkowo i szybko tak, aby sprawa dla mnie nadal była niezupełnie jasna).
Jestem zbulwersowana jej brakiem profesjonalizmu. Pozytywną opinię na witrynie chyba wystawiła sama sobie, negatywne opinie usuwa.

Re: Małgorzata K. - opinia

Ja również miałam bardzo przykre doświadczenie - korzystać z usług tej pani adwokat. Zupełnie takie same odczucia i tego samego doświadczyłam co Pani Małgorzata K. Naprawdę nikomu nie polecam usług tej pani. Wręcz ostrzegam i współczuję tym osobom, które jej powierzyły swoje sprawy. Dorota Sz.

Inne tematy z forum

Michał - ocena (3 odpowiedzi)

Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię BUTNY | Adwokaci i Radcowie Prawni. Zespół kancelarii to...