Małgorzata Woynarowska - ocena

Temat dostępny też na forum: White Wood Nieruchomości
Serdecznie polecam usługi Biura WhiteWood Nieruchomości a w szczególności Pani Katarzyny Bernackiej. Bardzo dziękuję za pomoc przy zakupie mieszkania. Pani Katarzyna swoim ciepłem buduje atmosferę bezpieczeństwa i zrozumienia, każde nasze spotkanie przebiegało sprawnie i w bardzo miłej atmosferze. Służyła obu stronom zakupu i sprzedaży mieszkania, dzięki czemu cały proces minął nie tylko bezproblemowo, ale również uprzejmie i z zadowalającym dla wszystkich efektem końcowym. Dziękuję jeszcze raz Pani za zaangażowanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani Małgorzato,

dziękujemy w imieniu firmy i Kasi za niezwykle cenne słowa uznania oraz za zaufanie, jakim nas obdarzyliście.
Jest dla nas zaszczytem, że mogliśmy towarzyszyć Pani w tak istotnym etapie i zapewnić obsługę, która spełniła Pani oczekiwania. Każda opinia tej rangi stanowi dla nas potwierdzenie, że dbałość o detale, indywidualne podejście i pełne zaangażowanie są kluczem do sukcesu naszych Klientów.
Z pełnym przekonaniem mogę zapewnić, że nieustannie doskonalimy nasze standardy, aby każda współpraca była synonimem jakości, dyskrecji i skuteczności.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aleksandra Kurowska - ocena (3 odpowiedzi)

Cześć 3 Cena za pokój 1500 zł jest nie adekwatna do uniedogodnień z którymi musiałam się mierzyć...

Piotr - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam! Powierzyliśmy szpachlowanie mieszkania oraz malowanie. Umowa zgadza się w 100%. Wszystko...

Anna - ocena (5 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!