Małgorzata - opinia
SM jest chorobą, która zdaniem lekarzy posiada nieznaną etiologię. Można leczyć jedynie objawy i nieustannie tkwić w błędnym kole Każdy organizm ma jakieś zdolności do regeneracji, tylko trzeba mu pomóc we właściwy sposób. Idealnie byłoby odnaleźć przyczynę tych wszystkich strasznych chorób. Takie zagadki rozwiązuje pan Aleksander w swoim gabinecie. Pan Doktor, dzięki swojej ogromnej wiedzy, szuka przyczyny dysfunkcji, następnie przygotowuje odpowiednią terapię dostosowaną indywidualnie do danego pacjenta. Niezbędna jest systematyczność. Im poważniejszy stan, tym więcej czasu potrzeba, by doprowadzić organizm do równowagi.
Mam rozpoznane SM. Systematycznie przyjeżdżam na wizyty. Obecnie zmiany demielinizacyjne w mózgowiu zmniejszają się (potwierdzenie w badaniu MRI). Czuję się o wiele lepiej niż na początku swojej drogi do zdrowienia. Problemy ze wzrokiem są już przeszłością, zawroty głowy zniknęły, mam więcej energii i chęci do tego, by normalnie funkcjonować.
Trzeba uwierzyć, że choroby nieuleczalne mogą być uleczalne, należy tylko trafić w odpowiednie ręce- w ręce pana Aleksandra Bieleckiego.
Polecam wizyty u pana Bieleckiego!!
Mam rozpoznane SM. Systematycznie przyjeżdżam na wizyty. Obecnie zmiany demielinizacyjne w mózgowiu zmniejszają się (potwierdzenie w badaniu MRI). Czuję się o wiele lepiej niż na początku swojej drogi do zdrowienia. Problemy ze wzrokiem są już przeszłością, zawroty głowy zniknęły, mam więcej energii i chęci do tego, by normalnie funkcjonować.
Trzeba uwierzyć, że choroby nieuleczalne mogą być uleczalne, należy tylko trafić w odpowiednie ręce- w ręce pana Aleksandra Bieleckiego.
Polecam wizyty u pana Bieleckiego!!