Jola K. - ocena (1) Do dra Aleksandra Bieleckiego D.O., trafiłam po inwazyjnym leczeniu... Jola K. Edyta - ocena (1) Trafiliśmy do dr. Bieleckiego po ponad rocznym szukaniu przyczyny wystąpienia... Edyta Jola - ocena (1) Jestem pacjentem onkologicznym, zmagającym się ze skutkami ubocznymi po... Jola
Jolka - ocena (1) Jestem pacjentem onkologicznym, zmagającym się ze skutkami ubocznymi po... Jolka Alicja - ocena (1) Czterolatkowi wyprostował przegrodę nosową. Alicja Małgorzata - opinia (1) SM jest chorobą, która zdaniem lekarzy posiada nieznaną etiologię. Można... Małgorzata Anna Wieckowska - opinia (1) Zdecydowanie polecam dr Bieleckiego. Wiedza, profesjonalizm, doświadczenie,... Anna Wieckowska Sylwek - opinia (1) Lekarz Petarda. Mój syn trenuje sport siatkówkę od ponad roku borykał się z... Sylwek Jolka.K - opinia (1) Mój przypadek to między innymi ,polineuropatia, uciążliwy chroniczny ból ,... Jolka.K Daria - opinia (2) Najlepszy z najlepszych! Stosując terapie mieszane stawia na nogi człowieka... Daria Daria - opinia (2) Potrafi w ciągu 3 wizyt postawić na nogi. Od lat korzystam z usług P.... Daria Wanda - opinia (1) Trudno o lepszą opinię jak ta że pacjent wchodzi do gabinetu o kulach a... Wanda