Małgorzata - opinia

Nie wiem skąd stwierdzenie na temat recepcjonistek:"bardzo sympatyczne pomocne i życzliwe do każdego klienta". Dziewczyny są naburmuszone i niemiłe, nigdy nie widziałam na ich twarzy uśmiechu. Słowa : "proszę, dziekuję, do widzenia" rzadko można usłyszeć z ich ust. W klubie nie jest super czysto, poza tym polecam zajęcia z Adrianem i Patrycją, zdecydowanie nie polecam z Mackiem A.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Małgorzata - opinia

Zastanawiam sie dlaczego zajecia Adriana i Patrycji sa tak godne polecenia, a Macka A. ( czyli moje ) zdecydownie odradzane przez Pania Malgorzate. Kazdy ma prawo do tego, zeby jedne lekcje uwielbiac, a za innymi nie przepadac, ale jezeli dzielimy sie ta opinia z innymi ludzmi, to nalezaloby ja uargumentowac, a nie zostawiac 'pusty', niedojrzaly wpis.

Co do obslugi z 'Recepcji', to nasz klub nie cierpi z braku usmiechu i dobrych manier.

Dziekuje, pozdrawiam i zapraszam na zajecia.

Re: Małgorzata - opinia

No a ja nie zgodzę sie z Tobą do końca. Babki w recepcji są bezproblemowe, można z nimi pogadać, zawsze jest "cześć" bądź "do widzenia" - nie widzę tutaj problemu. Polecasz zajecia z Adrianem i Patrycją - a ja osobiście akurat ich zajęć nie lubię - u Adraian może zwyczajnie sobie nie radzę - więc poprostu rwa-trzy razy wyszłam ale nie obwiniam o to jego. Za ćwiczeniami z Patrycją nie przepadam - bo mało w niej energii - mam wrażenie jakby się bała - natomiast w szatni słyszę od babek bardzo dużo pozytywnych opinii o Patrycji - więc tak jak mówię - każdy ma prawo do swoich opinii, odczuć ale nie można negować pracy instruktorów - bo się przykładają i ogólnie zawsze jest dużo chętnych. Jeśli chodzi o Maćka - 3 czy 4 tydzień ten sam układ - już mi sie odechciało chodzić mając świadomość, że kolejne zajęcia będę robić te same kroczki i podskoczki i Maciej - to do Ciebie - NIENAWIDZĘ TWOJEGO MACANIA I WOŁANIA DO KOBIET - "bądźcie bardziej sexi" - dla mnie to jest mega niesmaczne.
SKARBEM GYMNASIONU JEST SYLWIA!!!!!!!!! CUDO, IDEAŁ, ŚWIETNA ENERGIA, BOSKIE UKŁADY, WSPANIAŁA OSOBOWOŚĆ - A PRZEZ TO GENIALNY KONTAKT Z LUDZIKAMI - wszyscy instruktorzy co jakiś czas powinni do niej przychodzić by się rozwijać i brać z niej przykład! Tylko czemu zajęcia z Sylwią są tylko w środę :((((((((((((((( CHCEMY WIĘCEJ! Nie zaniedbujcie Gdyni na rzecz Gdańska