Gymnasion- Witawa (2) Zostałam bez możliwości odzyskania kasy za karnet Nie ma osób kompetentnych... Atta sprzedali karnety i zamknęli klub (1) nie polecam nikomu Fitness Klubu Gymnasion, bo może stać się to samo co z... Magda klient - opinia (1) korzystam z zajęć juz dosyć długo i ogolnie jestem zadowolona, ale uważam ,... klient
Ogólnie ok. poza brakiem odczuwalnej klimatyzacji:( (1) W pomieszczeniu , gdzie są przyrządy do ćwiczeń jest straszny zaduch, już w... Jola wbrew opiniom :) (2) polecam:) jeżeli komuś zależy na byciu fit,to na pewno można tu skorzystać... Basia ZUMBA - zajęcia w zastępstwie (2) Zajęcia ZUMBY prowadzone w zastępstwie za Asię przez nową instruktorkę to po... blondi coraz gorzej (3) Chodzę do Gymnasionu systematycznie, niemal wyłącznie na zajęcia fitness. Do... mała To było do przewidzenia biorąc pod uwagę obsługę do cen! Zwłasza w Gdyni! (3) ... Mój status: to byłam stałym klientem - ale nie ma takiej opcji więc... Alex masakra (1) Chodze do Gymnasion, bo mam blisko...ale chyba trzeba poszukać coś innego.... Anka słaby sprzęt (1) Pierwsza moja opinia!!! Postanowiłam napisać z jednego powodu.Dzisiaj na... Aga Dla tych co mają o rzeczy pojęcie ok dla reszty kicha (1) Nigdy nie miałem doświadczenia z siłownią, a postanowiłem zrobić coś w tej... klubowicz86 niestety równia pochyła.... w dół (1) Witam. Od kilku dobrych lat jestem stałą klientką klubu. Prawdopodobnie... Stała klientka Stały bywalec - opinia (1) Siłownia godna polecenia. Bardzo pomocna ekipa pracująca w tym klubie... Stały bywalec ŻENADA!!!!! (1) Od 5 lat chodzę na tą siłownie i z miesiąca na misiąc jest coraz... miki Żenada (1) Najpierw klub wprowadza karty multisport a nastepnie każe sobie dodatkowo... m_g Najlepsza siłownia w jakiej byłem!!! (2) Jako stały (chwilowo nie:P) klient mogę polecić Gymnasion Gdynia wszystkim,... Paweł Palmowski (hjrk) jak dla mnie bymba! C.D.:) (2) ...Jeśli jednak nauczymy się poprawnie korzystać z tego co mamy i stosować do... mistrz ciętej riposty;] heh C.D. bez przesady (1) nie zgadzam się z niektórymi z poniższych opinii *panie recepcjonistki-... fit tragedia (1) powiem tak- szukalam miejsca dla siebie w kilku trojmiejskich klubach. Na tle... system Zadowolony klient (1) Do napisania swojej opinii skłoniły mnie głównie wcześniejsze-... Adam