krótko i na temat (1) Główne plusy to fajny sprzęt na siłowni-działający, instruktorzy -... Tyśka Plusy i minusy (2) Plusów ubywa,najlepsi instruktorzy odchodzą (Magda,Patrycja,kiedyś Tomek-... Azalia :) (1) Czytam te wszystkie komentarze i nie wiem skąd takie złe zdanie na temat Pań... xyz
minusy (1) te śmierdzące maty!!!!!tragedia!!!chyba już czas je wymienić w końcu płacimy... Kejti Moje plusy i minusy dla Gymnasionu (1) Witam, jestem stałą klientką klubu w Witawie, POLECAM OGROMNIE! Siłownia... Ziutka Małgorzata - opinia (3) Nie wiem skąd stwierdzenie na temat recepcjonistek:"bardzo sympatyczne... Małgorzata Nie polecam (1) Z roku na rok coraz gorzej. - Instrultorzy odchodzą, lub są usuwani. -... Marek Cena niewymierna do wyposażenia! (1) Mniej więcej od kwietnia br w odstawkę po kolei zaczęły odchodzić sprzęty... anavrin18 Polecam (1) Uczęszczałam do różnych klubów, kiedy trafiłam do Gymnasion dopiero poczułam... Barbara Jestem zadowolona :) (1) jakiś czas nie chodziłam ani na zajęcia ani na siłownie , klimat , obsługa... Agata ogolnie to srednio (1) szczerze powiem tak...jezeli chodzi o trenerow na silowni to siedza i czytaja... poul Fantastyczny układ! (1) W czwartek u Maćka był fantastyczny układ! Czy taką rozgrzewkę można kiedyś... xD Agata - opinia (1) .... Mi osobiście klub pasuje, instruktorzy są fajni i zajęcia ciekawe,... Agata Niestety ŻENADA!!! (1) Tak jak w temacie... Czytam te wszystkie pozytywne opinie i niestety nie... Karolina mile zaskoczenie (1) Od niedawna uczęszczam z kolegą do tego klubu. Milo nas przyjęto, rozpisano... nowi klubowicze Najlepsza jest Patrycja. (1) Zajęcia z yogi prowadzi super! A jej ciepło i profesjonalne przygotowanie... Sławka joga (1) profesjonalna joga pod przewodnictwem Patrycji! i tylko dla niej kupiłam tak... tamaryszek