Główne plusy to fajny sprzęt na siłowni-działający, instruktorzy - szczególnie Ania N :) - zawsze uśmiechnięta i super prowadzi zajęcia. Do kupna karnetu zachęciło mnie wyposażenie siłowni i dobra lokalizacja, ale napewno nie panie z recepcji - generalnie miłe, ale żadna to wizytówka klubu. Wi cej napiszę o minusach, nie dlatego że jest ich więcej, ale że są to rzeczy do poprawy. Czystość (poza siłownią i szatnią) - dramat. W szatni jest ok, ale prysznice i toalety są zwyczajnie niedomyte. W trzecim prysznicu po prawej jest na ścianie grzyb, a we wszystkich naroznikach zbiera sie brud i kamień. Nie wystarczy tylko zbierac wodę..Deski sedesowe brudne -zawsze. Ale najgorsze są maty do ćwiczeń (brudne i śmierdzące) i podłoga w salach do aerobiku. Tak, kładę ręcznik na matę, ale potem brzydze się nim wycierać po prysznicu. Brud na podłodze widać dopiero dokładnie wykonując ćwiczenia blisko podłogi.. Ostatnio instruktorka poleciła zdjąć buty na stretchingu- miałam białe skarpetki , a po aerobiku były prawie czarne! potem zobaczyłam jak pani sprzątaczka 'moczy' podłogę mopem, a nie ją myje, więc trudno się dziwić dlaczego jest tak jak jest. za tą cenę karnetu, powinno być czysto.