Małgorzata - opinia

Przerost formy nad treścią, zawsze byłam stałą klientką solarium Kava-Kava. Jednak ostatnio zauważyłam sporą zmianę, łóżka mają stare nie wymienione lampy w związku z czym nie opalają a szkodzą. 2.10 zł za minute to jest jakaś porażka biorąc pod uwagę jak to łóżko już opala. ALbo zmniejszyć cenę do conajmniej 1,20 zł albo wymienić lampy. Dałam się kilkanaście razy namówić na te cuda 25 zł za 10 ml, oraz inne tańsze. Nie polecam za taką cenę można kupić prawie całą butelkę innego doskonałego bronzera. Po za tym nie wiem kogo chcą tam oszukać ale znam kremy marki Devoted Creations i niestety nie są one tak drogie żeby sprzedawać 25 zł za 10 ml . . . Jednymym plusem w solarium jest obsługa Pani w kręconych ciemnych włosach i druga Pani proste włosy koloru ciemny blond. Obydwie wręcz pedantycznie dbają o czystość, zamywając podłogę w te paskudne zimowe dni. Zawsze uśmiechnięte, miłe, chętnie porozmawiają to jedyny plus tego solarium.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Małgorzata - opinia

Życzymy powodzenia w przyszłej pracy naszej byłej Pani obsługującej- Pani M.G. ... "Małgorzacie" malwersantce... i jednocześnie dziękujemy za ciekawą opinię;) PS: niewymienione piszemy łącznie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0