Warto skorzystać z tego solarium (3) Byłam tam w zeszłym tygodniu. Doweidziałam się od mojej kumpeli , że od... Gośka Super jakość za przystępną cenę (2) Najnowocześniejsze solarium w trójmieście. Polecam. Tomasz Małgorzata - opinia (2) Przerost formy nad treścią, zawsze byłam stałą klientką solarium Kava-Kava.... Małgorzata
masakra (1) kożystałem z solarium kilkakrotnie.ostatnio poszedłem na 1dynke na recepcji... R rewelacja! (2) Bardzo dziękuję przemiłemu Panu ( chyba właścicielowi) za doradzenie... Magda KASIA - opinia (1) Warte polecenia! Super obsułga, wysoki poziom, czysto, estetycznie, sterylnie... KASIA Polecam!! (1) Bardzo Polecam solarium "Kava-Kava"!. Jednym słowem jest to solarium... Nell emi - opinia (1) solarium jest bardzo dobre.luzka bardzo nowoczesne,personel super mily.nic... emi Polecam (1) Jedno z najlepszych solariów w jakich byłam. Bardzo czysto i estetycznie.... miki TRAGEDIA! (1) byłam wczoraj z koleżanka na 8 minut na tym solarium . Gdy wyszłyśmy nie... PlastiikowA_ hm . (1) beznadziejne solarium . Kobieta powiedziala ze łóżko 3 jest dobre ale bylo... Hmm_ohoo_maa SUUUUUPER (1) Tak szczerze, to Kava Kava, to najlepsze solarium na jakim bylam. moze i ceny... maja