Barbara Pochwałowska - ocena (1) Bardzo polecam wszystkim. Opieka na wysokim poziomie, indywidualne podejście... Barbara Pochwałowska Artur - ocena (1) Polecam, 100% profesjonalne podejście Artur Iza - ocena (1) Polecam  ze względu na profesjonalną opiekę i edukację, bogatą ofertę zajęć... Iza
Ania - ocena (1) Wspaniałe przedszkole. Świetnia atmosfera i zaangażowanie nauczycieli.... Ania Monika Kołakowska - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola, obie córki uczęszczają już kolejny... Monika Kołakowska Arkadiusz - opinia (1) Obie córki chodziły do przedszkola i zawsze jak je odbierałem wracały... Arkadiusz Joanna M. - opinia (1) Polecam przedszkole Mali Odkrywcy. Cudowne panie, przeróżne zajęcia,codzienne... Joanna M. Ewelina - opinia (1) Kameralne domowe przedszkole. Dzieci czują się bezpiecznie. Najlepsza kadra... Ewelina Mum - opinia (1) Polecam w 100%. Cudowne Panie, dzieci super zaopiekowane. Mum Mama - opinia (1) Gorąco polecam! Wspaniałe, kameralne miejsce, zaangażowane panie, świetna... Mama Jolanta - opinia (1) Przedszkole godne polecenia, sympatyczna i profesjonalna kadra, ciekawe... Jolanta Krzysztof - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, super podejście do dzieci. Profesjonalna kadra i... Krzysztof Drogo i ciągle inne opiekunki. Mało miejsca (2) Drogo i ciągle zmieniają się opiekunki. Malo miejsca, dzieci stloczone w... mama Krzysztof - opinia (1) Syn chętnie chodzi do przedszkola i nie chce wracać do domu ;) Jest dużo... Krzysztof Polecam (1) Polecam każdemu punkt przedszkolny. Panie kochane, wspaniałe. Atmosfera... Patrycja Polecam!!! (1) Super przedszkole...doskonała opieka...Panie serdeczne i z serduchem... Graszszka Zadowolona (1) Super przedszkole. Dużo fajnych zajęć i wycieczek .. aż dzieci wracać do domu... Agata Zadowolony (1) Jestem zadowolony z opieki i zajęć. Syn chodził chętnie. A to najważniejsze Tomek 3 (2) Uczęszczał tam mój syn oceniam przedszkole na 3 duża rotacja opiekunek... Joanna Polecam (1) Bardzo dobra opieka i fajne zajęcia dodatkowe. Paweł