Malibu

Solaria

Gdynia, Morska 164

Najlepsze solarium w trójmieście. (1) Polecam wszystkim, najlepsze lampy, najlepsza obsługa, ceny przystępne, super... Sandra ooo (1) byłam przed wyjazdem i bajera lampy , zachwycona, te kręcone red rave... livia Najlepsze (1) Polecam wszystkim. Solarium Malibu posiada bardzo dobre łóżka, Panie... Klaudia
Najlepsze! (1) Bez wątpienia najlepsze solarium w Gdyni. kornelkakalinka mocne solarium (1) super mocne opala prawidłowo . Odkąd otworzyliscie chodze tylko do was bo... Elwira Super solarium w Gdyni (1) Uczęszczam z mężem co jakiś czas by się zrelaksować , łóżka opalają pięknie... MARIOLA Polecam !! (1) Byłam pierwszy raz i zakochałam sie z tym miejscu. Łóżka opalają super, efekt... Magda Solarium pierwsza klasa jest cudowne (1) Polecam i z miłą chęcią będę tu wracać. Pierwsza wizyta a obsługa tak miła... zuzanna Polecam gorąco !!! (1) Dzis skorzystałam pierwszy raz z tego solarium i jestem bardzo miłe... Kasia Solarium roku !! (1) Wszystkie łóżka opalają super , efekt po pierwszej sesji ,niesamowite rewelka... Ewka Solarium pierwsza klasa ! Najlepsze w Gdyni (1) Zdecydowanie polecam. Miła obsługa zawsze pomocna. Czysto i nowocześnie. Będę... Jus.tina Najlepsze solarium. Polecam! (1) Jestem waszym stałym klientem, od wakacji was odwiedzam i jakość waszych... Marcin rewelacja (1) Mogę powiedzieć zdecydowanie ze to najlepsze solarium w Gdyni i ogólnie w... daga