Malinowy Ogrod

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam...to zdaje sie nowy lokal w okolicach Osowej, czy ktos cos slyszal na temat tej restauracyjki? Dziekuje serdecznie za opinie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Malinowy Ogrod

w pewnym momecie sie nad nim zastanawialam - znam tylko pozytywne opinie na temat tego meijsca (no ale podkreslam ze to opinie zaslyszane a nie moje)
w sumei jakos tam nei dotarlam

ale jak ktos ma fotki wlasnorecznie robione to chetnie poogladam :)

Ja równiez słyszałam same dobre opinie na temat tego miejsca. Niestety osobiście jeszcze tam nie byłam.

My mamy tam wesele 25.08 zarówno lokal, jak i szef kuchni godni polecenia, byliśmy również tam incognito na małej przekąsce, wszystko bez zastrzeżeń, osobiście polecamy

Mieszkam tutaj niedaleko na Osowej ,byłam juz tam kilka razy z moim " przyszłym " ,bardzo sympatycznie tak " malinowo " tzn. w kolorach malinowych ,ide jutro tam na Walentynki z ..... koleznaka ,bo Irus za granica ..... ale napisze Wam jak było . Jedzenie i atmosfera jest OK , wszyscy sa bardzo sympatyczni

My tez się zastanawialiśmy nad malinowym, zeby wyprawic tam wesele ale w koncu zrezygnowalismy z tego powodu ze wesele mamy miec na ok 120 osob, a tam zeby bylo milo i ympatycznie miejsca wystarcza na max 80 osob,poza tym nie ozna tam okien otwierac bo sasiedzi sie burza,a nie wyobrazam sobie zeby w wakacje nie otworzyc okna lub pojsc sie przewietrzyc.poza tym wszystko super,ale dla kogos kto chce przyjecie weselne a nie typowe weselicho.poza tym szef kuchni,jedzenie,wystroj sali wszytsko rewelacja!!!!!!!!!!!!1

Ale tez i ceny odpowiednio wysokie. Menu weselne od min. 150zl.

My mamy zapewnione wyjścia i imprezę w ogrodzie, jeśli będzie ładna pogoda, a planujemy wesele na 120-130 osób i nie widzimy problemu by się tam pomieścić :)

tak ale impreza na ogrodzie bedzie do godz 22,a pozniej trzeba zachowywac sie cicho ze wzgledu na bardzo malo tolerancyjnych sasiadow.Chetnie poslucham opinie po weselu.poza tym miejsce bardzo ladne

Czy można prosić na mailu menu jakie macie i cene za osobę?

Będę wdzięczna

Co do menu to może wypowie się moja druga połówka, jak to przeczyta, a co do ceny to tajemnica handlowa :) W moim przekonaniu nie będzie problemów z narzekającymi sąsiadami, ale wszystko się zobaczy, a jakieś doświadczenia masz/macie odnośnie tego miejsca i nocnych szaleństw weselnych, że posiadacie wiedzę o niechęci sąsiadów?

nie chce robic antyreklamy bo uwazam ze to bardzo fajny lokal i wogole,cos tam na temat sąsiadów slyszalam, ale sam sobie odp na pytanie czy gdybys budowal dom poza miastem, to dlatego ze chcesz uciec od halasu miasta i w tym momencie buduja ci knajpe za plotem i co tydzien masz wesela.czy bys byl z tego zadowolony????szczegolnie ze domy sa bardzo blisko i tak naprawde tylko w polsce moze miec mejsce tak nieprecyzyjnie dopracowany plan miejscowego zagospodarowania przestrzennego.Mam nadzieje ze wszytsko sie uda i bedzie to wasz najpiekniejszy dzien i obym ja sie mylila.pozdrawiam

W moim przekonaniu nikt tam fajerwerków nie będzie strzelał, a wieczorem też wrzeszczeć pewnie nikt na dworze nie będzie, co najwyżej skoczy na "dymka" czy się przewietrzyć, a to nie winno nikomu przeszkadzać, nadto jak słusznie zauważyłaś plan zagospodarowania zezwolił na wybudowanie w tym miejscu restauracji, w związku z powyższym koniecznym bryło branie pod uwagi tego, iż będą się tam odbywały wesela. Znając naszą mentalność, w każdym stadzie znajdzie się czarna owca i komuś tam może coś nie pasować, ale wydaje mi się, że wszystko da się załatwić :)

nikt nie mowi o fajerwerkach tylko o muzyce,ktora na pewno slychac.a co do czarnych owiec niestety osowa jest takim miejscem,gdzie jej mieszkancy wszytsko traktuja jako zamach na ich prywatnosc i protestuja przeciwko wszystkiemu.wiec gwarantuje ze i tam znajdzie sie wiecej niz czarna owca.

A może ktoś mi powie jak tam kształtują się ceny, ale nie weselne, tylko np.za dobry obiadek...?
I jakiego typu jest tam jedzonko?
Kuchnia polska, czy innych krajów, czy jakieś autorskie dania szefa kuchni...?
Z góry dziękuję! :-)

no ceny są dość wysokie, ale jedzenie pyszne, co do rodzaju dań www.malinowyogrod.pl na stronie jest co nieco :)

dzieki za opinie, a powiedz mi prosze co zawiera sie w cene menu? czy sa jakies ukryte koszta?

Ceny dość wysokie tzn.obiad w granicach...? 30zł...? 40zł...?
Czy jeszcze więcej?

Moja droga na stronie www.malinowyogrod.pl jest menu oraz ceny Pozdrawiam :)

Dzięki!:-)

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...