A.F. - opinia (1) Malowanie felg tragiczne. Nie dosc ze na niedokladnie pomalowane tak po 3... A.F. nuksi - opinia (1) Kiedyś było to miejsce gdzie piaskowałem i malowałem wszystko, niestety ceny... nuksi Tragedia z jakością (1) W lipcu oebrałem profile stalowe które miały zostać wypiaskowane i... Adam
Profesjonalnie i w krótkim terminie wykonana praca. (1) Oddałam do piaskowania i malowania w tej firmie meble ogrodowe; cztery... Beata Najgorsza jakość (1) Dopóki to się nie zmieni, to nie polecam. Felgi nie oczyszczone z rdzy i nie... jamnik Rozczarowany "stały" klient. Odradzam wszystkim (1) Z przykrością ODRADZAM korzystanie z usług firmy Malmet. 5 kpl felg jest... Krzysiek Spadli z jakością, za to wzrost cen (1) Kiedyś najlepsze miejsce w 3m do malowania proszkowego, spoko ceny, wykonanie... tomek Jest OK (1) Kilka już razy korzystałem z ich usług i naprawdę nie mam na co narzekać, ale... dglugla PARTACZE DO KWADRATU (1) Dałem ostatnio sporo elementów od motoru, klamki,podnóżki, stelaż oparcia i... Cezi Malowanie ramy rowerowej i zacisków motocyklowych (1) Jakość usługi beznadzieja. Rama rowerowa i widelec - na pierwszy rzut oka ok,... Klient renowacja alufelg 17 bmw (1) Szybki czas realizacji, porządna fachowa robota, optymalna cena a nie jakaś... lobo polecam (1) Jakieś 3 lata temu wypiaskowano i pomalowano mi w tym zakładzie ramę... user Malowanie felg aluminiowych (1) Oddałem komplet felg Porsche. Felgi nie były nowe, posiadały dość głębokie... Piotr Świetny rezultat (1) Rewitalizacji poddałem podstawę przedwojennej maszyny do szycia, która przez... Waldemar Bardzo zadowolony klient :) (1) Polecam , korzytsam z ich uslug od paru lat, osatnio znow mi malowali i... Tomasz Dramat ! Kowal by lepiej felgi pomalował... (1) Przestrzegam przed tymi partaczami ! Felgi wyglądają gorzej niż przed ich... Max felgi stalowe nigdy wiecej u nich..... (1) Stanowczo nie polecam firmy, stalowe felgi wypiaskowane i pomalowane,bo niby... STEFFAN Czas, koszt - ogólna jakość (1) Rama do roweru, koła 20 cali. Wybór kolorów - pełen RAL. Faktycznie nie... DrumSand Super (1) Oddałem do malmetu dosyć mocno zniszczone alu felgi. Efekt końcowy... mc POlecam w 100% (1) Jestem bardzo zadowolony z malowania proszkowego felg! Do tego dochodzi super... PawełG