Malowanie - agregat malarski

Cześć, mam pytanie odnośnie agregatów malarskich. Szukam maszyny do malowania wnętrz, a jestem właścicielem niewielkiej firmy malarskiej i przeglądałem różne oferty od różnych producentów. Czy ktoś z was słyszał o urządzeniach firmy komatz i byłby wstanie się wypowiedzieć na ten temat? Słyszałem, że są to urządzenia stosunkowo dobre i nieawaryjne, czy to prawda i czy ktoś z was miał z nimi styczność? Zależy mi na w miarę konkretnych odpowiedziach. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Malowanie - agregat malarski

marchewka a z jakiego ty pola się urwałeś?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Liczylem na jakas konstruktywna odpowiedz.. Czy nikt z was sie nie orientuje w temacie?

Czesc, widze, ze temat juz chwile wisi w eterze. Moze powiem jak to wygladalo z mojej perspektywy: Najpierw pracowalem na urzedzeniach Wagnera, ale od dluzszego czasu korzystam z marki Komatz najpierw jako podwykonawca, a teraz już na własną rękę. Jeśli idzie o malowanie wielkopowierzchniowe to proponowałbym model GTech3500 komatza sam takiego używam. Jego zalety to bardzo cicha praca, bardzo duża wydajność + możliwość korzystania z urządzenia przez dwóch pracowników naraz. Można malować farbami akrylowymi, emulsjami wodnymi i rozpuszczalnikowymi i wieloma więcej. Z tego co pamiętam producent daje 3letnią gwarancję na urządzenie, do sprawdzania parametrów masz bardzo prosty w obsłudze komputer. Będziesz mógł malować tym urządzeniem duże powierzchnie przy użyciu gęstych farb z dyszą do 0,034. Polecam to urządzenie jest lekkie, ciche i nieawaryjne. Cena w stosunku do konkurencji też jest przystępna. To nie jest jakaś tam chińszczyzna czy podzespoły produkowane na Tajwanie, całość jest produkowana w Australii, a co do serwisowania tak jak pisałem bardzo szybko i bez żadnych problemów. Mam nadzieję, że pomogłem.

Panie Marchewka , masz firmę pracujesz w branży a fachowej opinii szukasz na forum teoretyków i samouków ?
Chcesz skorzystać z porad profesjonalistów , zaloguj się na atlasfachowca.pl , tam możesz pogadać na odpowiednim poziomie .

Inne tematy z forum

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Kostka brukowa - jaka najlepsza? (58 odpowiedzi)

Kostka brukowa - jaka najlepsza?

wiertarko wkrętarka jaka? (38 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...