Mary - opinia (1) Bardzo smaczne syte burgery, miła atmosfera i klimatyczne miejsce. Polecam Mary Mapła Bistro Mega Burgery!!! (1) Najlepsze burgery w trójmieście!Można wybrać bułkę Z 3 mozliwych, oraz... Anita Koszmar... (1) Mega rozczarowanie, burgery okropne, frytki jeszcze gorsze. Sos średni, mięso... Iza
Małpa Bistro (1) Małpa Bistro to suuper odkrycie a podobno są na rynku już parę lat, proponuję... Bart Najgorsze burgery, które w życiu jedliśmy! (1) Za pierwszym razem pomyslałam sobie ok moze akurat mieli taki dzień, że... Kaeol Bardzo poprawnie (1) Zjadłem wczoraj klasycznego burgera. Składniki ok, mięso well done jak... xXx Najlepszy Burger w Trójmieście!!! (1) Smakuje Burgery gdzie tylko można smakować.Taki tryb pracy.Jestem zaskoczony... Dawid ciekawe miejsce - warto zajrzeć (1) Bistro z dobrym pomysłem. kuchnia amerykańska, wbrew pozorom mało u nas... eva Zagadka (1) Byłem tam do tej pory raz - skuszony dobrymi opiniami. Mam parę plusów i parę... Gość Polecam (1) Burgery są naprawdę smaczne i można się najeść więc polecam na Gastro :) .... Ania