Małpi Pub

Puby

Gdynia, Świętojańska 9

Magda - ocena (1) Jeśli wyjście wieczorem w Gdyni, to tylko do małpiego Magda Kala - ocena (1) Świetne miejsce, bardzo polecam ;-) Kala Marian - ocena (1) Polecam Rudego! Marian
Michaś - ocena (1) Unikalne miejsce w Gdyni, polecam :) Michaś Tomaszek - ocena (1) Super atmosfera, ludzie pierwsza klasa Tomaszek kamilos - ocena (1) Super klimat. Mili ludzie. kamilos Piotr - ocena (1) Najlepsze rockowe miejsce w Gdyni ! Piotr NatLia - ocena (1) Dobre piwko,super klimat NatLia Ukryta Prawda - ocena (1) Duży wybór alkoholu, miła obsługa, pub otwarty do rana, możliwość oglądania... Ukryta Prawda :) - ocena (1) Miła atmosfera, najlepsi barmani :) Mebel - ocena (1) Niedobra ryba z grilla ale jest tequila Mebel corona - ocena (1) Mój ulubiony lokal, bo są super barmani, rodzinna atmosfera i dobra muzyka!... corona Damian - ocena (1) Speluna ale wspaniali ludzie tam są. Damian Naajak - ocena (1) Świetne miejsce i jeszcze lepsza atmosfera. Oporów w opór. Na pewno tam... Naajak Ja - ocena (1) Generalnie spoko atmosfera i barmani są naprawdę spoko ale wysokie ceny Ja Tajemniczy klient - ocena (1) Super, super obsługa, drineczki i naleweczki Tajemniczy klient Paweł - ocena (1) Małpi Pub przoduje bo jest zawsze otwarty i zawsze ktoś jest w środku. Nie... Paweł Grzegorz R. - ocena (1) Miła atmosfera jak i obsługa. Fajne miejsce żeby sobie posiedzieć i... Grzegorz R. Qubok - ocena (1) Świetne miejsce na wieczornego drinka ;) Tylko z umiarem żeby nie dostać... Qubok Jakk - ocena (1) Klimatyczne miejsce z super obsługą! :) Jakk