Zofia - opinia (1) Mistrzowie florystyki! Wreszcie cudowne kompozycje bez tandetnych, sztucznych... Zofia Magda - opinia (1) Daję duuży negatyw! Zamówiłam wiązankę na zakończenie roku. Prosiłam aby... Magda Rozczarowana (1) Niestety, ogromne rozczarowanie. Pani z obsługi bardzo nieprzyjemna a ceny... M
Bukiet ślubny / okolicznościowy (1) Bukiet ślubny tworzony jest pod klientkę - jedyny w swoim rodzaju - bukiety z... Dominika Piekne bukiety (1) Polecam wsyzstkim,piekne bukiety i czarujaca obsluga:) R Gorąco polecam!! (1) Gdy kilka dni temu zmuszony byłem do szybkiego zakupu kwiatów z powodu... Wniebowzięty Klient Nie polecam-Pani robi bukiety ze starych kwiatów (1) Kupiłam bukiet w tej kwiaciarni i zawiodłam się, gdyż róże które dostałam nie... Klientka szczerze polecam (1) Bardzo miła wizyta i piekna kompozycja naturalna, jaką Pani dla mnie... zadowolony klient Odkryłem to miejsce przed czterema laty. (1) W zasadzie to nie odkryłem sam, a poprzez koleżankę i nie zawiodłem się... wojtek