Mam 44 lata

jestem rozwiedziona, aktywnie pracuję (z wykształcenia pedagog)lubię kino, czasem teatr,książki,latem rower,spacery,wędkowanie;choć jestem kobietą nowoczesną to nie mam konta na facebooku ani profilu na żadnym portalu,chętnie poznam rówieśników/rówieśniczki o podobnych zainteresowaniach do wspólnego czasem spędzania czasu , kogoś z kim można porozmawiać o wszystkim a nie tylko o seksie,kogoś kulturalnego.Może jest ktoś w trójmieście kto ma czasem wolny weekend i nie chce po raz setny namawiać na kino swojej przyjaciółki?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mam 44 lata

podaj Beatko jakiś namiar chętnie ciebie poznam pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

-on 40 - nie za duzo kobiet chcesz na raz :)))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam. to może zadzwoń do mnie po raz pierwszy. 887 osiemset trzydzieścisześć, zero osiemdziesiątcztery. zapraszam na bilard, basen albo kawę wTwoim lub moim ulubionym miejscu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do kina zawsze chętnie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam wszystkich znajomych i nie , wszedlem tu znowu po paru latach nieobecnosci , taka ciekawosc, ale widze ze sie nie nie zmienilo , ciagle te same niki te same odpowiedzi i wszyscy sami.
Sa tu tacy ktorym sie udalo byc z kims dluzej niz miesiac?
Pokazcie sie .
Ja szukam nadal choc lata leca mam juz 48 ale nadzieja jest, Moze ktoras sie zglosi aby dac szanse sobie i mi , w koncu wiosna nadchodzi czas wyjsc na rower , powodzenia wszystkim
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a namiar

kaczan6@wp.pl taki wystarczy?

Inne tematy z forum

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...