Mam odmienne zdanie od poprzedniczek

Chyba wszystkie te oceny wpisały Panie pracujące w US. Rzeczywistość jest zgoła odmienna. Panie głównie specjalizują się w wystawianiu mandatów z uśmiechem na twarzy za najdrobniejsze przewinienia.
W ciągu 13 lat prowadzenia działalności miałem wątpliwą przyjemność
być ukaranym 3 krotnie mandatem za złożenie po terminie deklaracji VAT-7 i VAT EU. Pierwsza została złożona 1 dzień po terminie a druga z uwagi na zmianę przepisów (wcześniej raz na kwartał) zgodnie z wcześniejszymi przepisami. W obu przypadkach otrzymałem mandat w wysokości prawie 200,00 zł. I to ma być uczciwe podejście do płatnika.
W drugą stronę to nie działa. Jak urzędniczki mylą się np. wydanie zaświadczenia lub opinii po terminie, zła interpretacja przepisów, konsekwencją której jestem wzywany do urzędu celem wyjaśnienia sprawy (bezpodstawnie) to żadne kary ich nie dotyczą. I w tym przypadku nie mówimy o 1 dniowym opóźnieniu w złożeniu deklaracji a o faktycznych karygodnych błędach. Szkoda czasu tu na pisanie bo jest to moja trzecia opinia i za pewne znowu nie zostanie umieszczona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mam odmienne zdanie od poprzedniczek

potwierdzam, obsługa urzedniczek w tym urzedzie nie jest miła, Panie nie otwarte do klienta, żadnej pomocy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0