Dobry urząd - nie mam większych zastrzeżeń (2) Kilkunastokrotny kontakt z tym US pozwali mi stwierdzić (mając porównanie z... Michał Okropna obsługa w centrali (1) Nie spotkałam się chyba jeszcze z tak niemiłą obsługą klienta. Pani z... Agnieszka czas zwrotu nadpłaty (19) na zwrot nadpłaty podatku z PIT 36 czy 37 czeka się bardzo długa, ja już dwa... sopocianka
kontakt telefoniczny z centralą US Sopot (1) Miałam wątpliwa przyjemność rozmowy z panią na centrali, która o g. 15.22... Sonic pomoc w uzyskaniu dokumentów do kredytu (1) jestem bardzo zadowolona z obsługi przez panie w US w Sopocie. Nie jedna, a... Aleksandra telefon (1) Mialam watpliwa przyjemosc wykonac telefon zeby zapytac czy godziny sa... nesca Mam odmienne zdanie od poprzedniczek (2) Chyba wszystkie te oceny wpisały Panie pracujące w US. Rzeczywistość jest... Podatnik Polecam (1) Bardzo mile i pomocne Panie :) Marcin Trochę nieaktualne dane (1) Witam, podział na podatki trochę nieaktualny, podobnie jak numery... urzędasek poprieram poprzedników (1) jedyna instytucja w Sopocie której nie można nic zarzucić -przesympatyczna... DK Wszystko OK !! (2) Pracownicy pomocni. Nigdy nie spotkalem sie by stac w kolejce pol dnia,... zadowolony Sopocianin Fachowa i miła obsługa (1) Jestem mile zaskoczona obsługą Skarbówki. Pan ochroniasz jak i panie tam... bobek odpowiedż mailem zazwyczaj jest szybka (1) ale żeby nei mieć własnej strony internetowej w XXI wieku to porażka retrom Bardzo dobrze! (1) Jestem zaskoczona wręcz szybka odpowiedzią na mojego (wydawało sie banalnego)... bacha79 Szybko, Sprawnie i na Temat (1) Dla mnie super. Szybko i na temat. Nawet kierownictwo angażuje się w... Malbork Naprawdę nieźle ;) (1) Jestem bardzo zadowolona z telefonicznej obsługi w US w Sopocie . Pani bardzo... sopocianka Najlepszy Urząd! (1) Pracownicy zawsze pomocni, nigdy nie "wzdychają". Jak jest kolejka to... Jerry Szlakmnie trafia na te urzedy (1) Nie dość że człowiekowi zabrali więcej kasy to czekają do ostatniego dnia by... sed sopocianin - opinia (1) Witam, porownujac do innych US w Polsce z ktorymi mialem okazje... sopocianin Pilnujcie swoich obowiazkow. (1) To teraz tak patrzcie na to, że w Sopocie znajduje się jeden Urząd Skarbowy i... agula