Ta klinika obala wszelkie stereotypy. Przede wszystkim chcialam podziekowac najwspanialszemu dentyscie jakiego znam dr Markowi Markiewiczowi za profesjonalizm, rzetelnosc, umiejetne, niebywale sympatyczne podejscie do pacjenta. Dziekuje Paniom asystentkom za za usmiech i pogode ducha oraz fachowa pomoc podczas zabiegow. Klinike znalazlam droga internetu, czytajac fora i opinie innych klientow. Bylam gotowa podjac sie dluzszego leczenia jednak ilosc gabinetow dentystycznych w Trojmiescie przerazila mnie. Do Pana doktora trafilam z krzywymi zebami , sinymi przy dziaslach po zle wykonanych leczeniach kanalowych u innych dentystow. Dzisiaj mam piekny bialy usmiech pozostale zeby sa wyleczone. Mam trzy koronki porcelanowe i trzy licowki. Moje leczenie dobiega konca, a ja znalazlam swojego dentyste, ktorego nigdy nie zmienie. Teraz moje miejsce na fotelu dentystycznym przejal moj narzeczony, ktory panicznie boi sie stomatologow. Dzis poraz pierwszy wyszedl z gabinetu dentystycznego z usmiechem mimo wyrywania uszkodzonego korzenia zeba. Dziekuje raz jeszcze i zycze dalszych sukcesow. Polecam kazdemu.