Mam perfekcyjny usmiech !!!!!!!!!!!!
Ta klinika obala wszelkie stereotypy. Przede wszystkim chcialam podziekowac najwspanialszemu dentyscie jakiego znam dr Markowi Markiewiczowi za profesjonalizm, rzetelnosc, umiejetne, niebywale sympatyczne podejscie do pacjenta. Dziekuje Paniom asystentkom za za usmiech i pogode ducha oraz fachowa pomoc podczas zabiegow. Klinike znalazlam droga internetu, czytajac fora i opinie innych klientow. Bylam gotowa podjac sie dluzszego leczenia jednak ilosc gabinetow dentystycznych w Trojmiescie przerazila mnie. Do Pana doktora trafilam z krzywymi zebami , sinymi przy dziaslach po zle wykonanych leczeniach kanalowych u innych dentystow. Dzisiaj mam piekny bialy usmiech pozostale zeby sa wyleczone. Mam trzy koronki porcelanowe i trzy licowki. Moje leczenie dobiega konca, a ja znalazlam swojego dentyste, ktorego nigdy nie zmienie. Teraz moje miejsce na fotelu dentystycznym przejal moj narzeczony, ktory panicznie boi sie stomatologow. Dzis poraz pierwszy wyszedl z gabinetu dentystycznego z usmiechem mimo wyrywania uszkodzonego korzenia zeba. Dziekuje raz jeszcze i zycze dalszych sukcesow. Polecam kazdemu.