zmiany na gorsze (1) Potwierdzam fachową i przyjazną obsługę, ale 3-krotny wzrost cen w roku 2018... nn warto ich odwiedzić i zostać na dłużej ;)) (1) Ceny usług może nie najtańsze, ale adekwatne do wysokiej jakości usług,... businness owner SUPER KLINIKA (1) PRZEMIŁA ATMOSFERA, SERDECZNOŚĆ, ZROZUMIENIE. PROFESJONALNE WYPOSAŻENIE.... HALINA
Zadowolona pacjentka. (1) Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych przez Perfect Smile usług, byłam... Margoll1785 Profesjonaliści! :) (1) Byłam u doktora Łukasza Bogusławskiego. Jestem bardzo zadowolona z efektu,... m-lenaa Super Klinika! (1) Usunięcie wrośniętych w kość ósemek w wykonaniu dr Zarańskiego to mistrzostwo... mooki Dobry Stomatolog, polecam! (1) Wszystko na miejscu, przemiła obsługa, jakość usług na wysokim poziomie. To... Adam Z. Polecam Klinikę i doktora Mateusza Nowickiego! (1) Wszystkim, którzy wpadają w panikę i przed wizytą u stomatologa czytają fora... Joanna Polecam klinike na trudne przypadki (2) Do kliniki trafiłam z bolącym zębem kwalifikującym się do wyrwania... Kaja pod wrażeniem! (3) Chciałabym podzielić się moimi bardzo pozytywnymi wrażeniami po wizycie w... gera Dr. KAROLINA (1) Zdecydowanie polecamy, wysoki profesjonalizm , wizyta przebiegła szybko i... Pacjent Polecam (1) Polecam !! Do doktora Jaworskiego trafiłam kilka dni temu z ogromnym bólem... Eliza Opinia (1) Polecam doktora Adama Jaworskiego, przyjemnie, komfortowo, profesjonalne... Anonim Ekstrakcja zęba - so far so good : ) (1) W czwartek miałam ekstrakcję siódemki, której bałam się okropnie, a która... Basia świetni lekarze, rewelacyjne miejsce (1) Po 4 miesięcznym leczeniu mogę z czystym sumieniem polecić usługi w tej... r.dob.78 Polecam dr Adama. (1) Do kliniki Perfect Smile trafiłam po długich poszukiwaniach, ale warto było... Milka Polecam dr Adama. (1) Do kliniki Perfect Smile trafiłam po długich poszukiwaniach, ale warto było... Milka Rewelacja! (1) Pierwszy raz od kilku lat odwiedziłem dentystę, trafiłem do Perfect-Smile.... Łukasz K. asia - opinia (1) Rewelacja! Całe życie omijałam gabinety dentystyczne duuuużym łukiem a tu... asia Mam perfekcyjny usmiech !!!!!!!!!!!! (1) Ta klinika obala wszelkie stereotypy. Przede wszystkim chcialam podziekowac... Angelika